NIJE SVE TAKO SIVO… U Kragujevcu održan 6. Šumadija Fest, Bili smo tamo…

0
257
Oglasi
Goblini/ Photo: Promo
Goblini/ Photo: Promo

Šumadija Fest je muzički festival koji se već šest godina održava u Kragujevcu i ima za cilj da okupi što više mladih, neafirmisanih bendova. Ove godine, tokom dva festivalska dana, 14. i 15.oktobra, pored mladih bendova nastupali su i oni već poznati i popularni : Hladno pivo,Goblini,S.A.R.S., kao i nekoliko poznatih DJ, među kojima i gost iz Rumunije, Geo Da Silva.

Hladno Pivo/ Photo: Facebook @HladnoPivoHP
Hladno Pivo/ Photo: Facebook @HladnoPivoHP

Na šestom Šumadija Festu nastupilo je 12 izvođača na glavnoj bini, dok je na zvaničnim after fest žurkama nastupilo još osam DJ.

Momci iz benda Hladno pivo, jednog od najpopularnijih u regionu, prvi put su nastupili na Šumadija Festu. Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki priredili su svojim fanovima koncert za pamćenje, a pored već poznatih hitova “Mojoj majici”, “Ezoterija”, “Pitala si me”, “Nije sve tako sivo”, svirali su i pesme sa novog albuma. Svojim nastupom potvrdili su da je Hladno pivo “najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika” kako je na dan koncerta izjavio Mile Kekin, frontmen benda.

Beogradski S.A.R.S. ove godine slavi deseti rođendan, pa je njihov nastup na ovogodišnjem Šumadija Festu bio u znaku prosleve ovog jubijeja.

Geo Da Silva/ Photo: Promo
Geo Da Silva/ Photo: Promo

Gost iz Rumunije, poznato ime iz sveta elektronske muzike, Geo Da Silva, čije su pesme “Hey mister DJ get up”, “I’ll do like a truck”, “Booma Yee”, “I love you baby”  među prvih 100 na većini radio stanica, održao je veoma energičan nastup i priredio svojim fanovima ludu zabavu na kojoj niko nije ostao ravnodušan.

Šabački Goblini, najpopularniji srpski pank rok bend, kultno ime sa ovih prostora, čije pesme vole i oni koji ne slušaju pank i rok, takođe su prvi put nastupili na Šumadija Festu a kakav je bio njihov nastup možete i sami da procenite:

DJ Kizami, trenutno jedan od najpopularnijih imena na domaćoj sceni, pojavio se prvi put samostalno i sa posebnim setom a u želji da kragujevačku publiku koju posebno voli i ceni, dobro razmrda.

Kragujevački bend L.U.R. ( Ludak U Razvoju), jedan od većih pank bendova sa ovih prostora opravdao je očekivanja kragujevčana svojom svirkom, vrhunskim tekstovima i atmosferom tokom nastupa.

M. Badjuk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime