Nightbirde se ne predaje… Džejn se javila uživo u emisiju America’s Got Talent  i poslala poruku svima koji žive u “mračnoj noći”

0
669
Oglasi
Džejn Marcevski/Photo: YouTube printscreen
Džejn Marcevski/Photo: YouTube printscreen

Takmičarka Američkog supertalenta Džejn Marcevski (30), koja se javnosti predstavila kao Nightbirde kada je pre nešto više od mesec dana na pozornici izvela svoju originalnu pesmu “It’s OK” i ispričala o svojoj borbi s rakom, najavila je na svom Instagram profilu da se zbog pogoršanja bolesti povlači iz takmičenja.

Međutim, ona se vratila ove nedelje u emisiju iako je objavila kako se neće takmičiti u polufinalu jer joj se pogoršalo zdravstveno stanje. Džejn je putem video linka razgovarala s voditeljem i članovima žirija.

RASPLAKALA SVET, PA ČAK I “SUROVOG” SAJMONA KAUELA… DEVOJKA KOJA IMA SAMO 2% ŠANSI ZA ŽIVOT USPELA JE TO U NOVOJ SEZONI TAKMIČENJA AMERICA’S GOT TALENT

Voditelj je pitao da li je, kada je napisala svoju pesmu “It’s OK”, mislila da će to imati tako veliki uticaj na svet.

– Nema šanse da bih to ikada pomislila. To je pesma koju sam za sebe napisala usred noći, kad su mi te reči bile toliko potrebne. Lepo je vidjeti kako svet dočekuje tu pesmu u svojoj mračnoj noći. Prezadovoljna sam time – rekla je Nightbirde.

AGT Live Show❤️‍????

Posted by Nightbirde on Wednesday, August 11, 2021

 

Članovi žirija su rekli kako se ceo svet trenutno bori s nevoljama i da je ona “uzor svima u suočavanju s nedaćama i uzor lepote, hrabrosti i borbe”.

– U ime svih nas, šaljemo ti svoju ljubav i svoje molitve i jedva čekamo da te uskoro opet vidimo – rekao je Sajmon koji je zatim zaplakao pre nego što se zahvalio Nightbirde na nastupu.

Da podsetimo, lekari su Džejn rekli kako ima samo dva odsto šanse da preživi, ali ona ostaje optimistična i veruje u oporavak. A ceo svet joj drži fige.

Pogledajte njen prvi nastup na America’s Got Talent 2021 koji je oduševio i rasplakao svet:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime