Niggor, Esid Radio i Loup Garou kompletirali line-up Zbrka festa

0
273
Oglasi
Niggor/ Photo: youtube.com printscreen
Niggor/ Photo: youtube.com printscreen

MC Niggor, podgorički sastav Esid Radio i beogradski Loup Garou kompletirali su ovogodišnji revijalni deo Zbrka festa, koji će se 1. i 2. maja održati na Glavi Zete.

Esid Radio/ Photo: Promo (Zbrka fest)
Esid Radio/ Photo: Promo (Zbrka fest)

Iz Esid Radija ne kriju oduševljenje nastupom, ali i ukazanom prilikom:
– Oduševljeni smo što smo dobili priliku da nastupimo u revijalnom delu festivala sa mnogim regionalnim izvođačima od kojih smo učili svoje prve rokerske korake. Nadamo se dobrom provodu i lepom druženju, kao i promovisanju našeg materijala.

Loup-Garou/ Photo: Promo
Loup-Garou/ Photo: Promo

Alternativni bluz bend iz Beograda, Loup Garou, pohvalio je karakter i vrednosti festivala koji pruža priliku mladim neafirmisanim autorima.

– Promocija stvaralaštva i podrška mladima je danas, više nego ikad potrebna kao ohrabrenje autorima i kao način da budu prisutni u nažalost, limitiranom kulturnom prostoru na početku njihovog delanja – baš kada im je to najpotrebnije. Srećom, zahvaljujući entuzijastima poput ZBRKA fest tima, autorska muzika je našla svoju “sigurnu kuću”. Sa druge strane, internacionalni karakter festivala otvara vrata za razvoj kulture i turizma, promovišući vrednosti koje čine ono najbolje u ljudima – poručili su bluzeri, dodajući da su zahvalni festival na ukazanoj časti i učešču u revijalnom programu festivala muzike i prirode i na prilici da “budemo sa Vama od početka građenja jedne lepe tradicije”.

Podsećamo, na festivalu će, u revijalnom delu, nastupiti i ranije najavljeni: Riblja čorba, Mortal kombat, Silente, SevdahBaby, Iskaz…

Osim onlajn, karte po ceni od sedam evra mogu se kupiti u kafe barovima Propaganda i Floyd u Nikšiću, Obala u Danilovgradu i Irski pab i Kajman u Podgorici.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime