NI kraljevi nisu što su bili… Iskulirali ga i Adel i Ed Širan, niko neće da peva na krunisanju Čarlsa III

0
305
Kralj Čarls III/screenshot BBC YouTube
Oglasi

Iako je većina detalja vezanih za krunisanje kralja Čarlsa III. objavljena, još nije poznato koji će muzičari nastupiti na koncertu u njegovu čast 7. maja u dvorcu Vindzor. Prema pisanju Daily Maila, pozivnice su poslate Adel i Edu Širanu, ali oboje su odbili jer su navodno “zauzeti”.

Brajan Mej postaje vitez, to je jedna od prvih odluka kralja Čarlsa III

– Kralj je predložio za koga bi želeo da peva i na toj su listi i Adel i Ed. Bila mu je velika želja da budu na koncertu. U organizaciji postoji tim koji je zadužen za stupanje u kontakte sa zvezdama, pa su tako poslali upit i njima, ali odgovor je bio da su zauzeti, što je veliko razočaranje. Oni su titani šoubiznis industrije, i uz to i Britanci poznati u celom svetu. Velika šteta – tvrdi izvor tabloida.

Poznato je da Ed Širan ima koncert 6. maja u Teksasu, zbog čega je sprečen da dođe, iako postoji mogućnost da privatnim letom za devet sati ipak stigne u London. Za njega to nije nepoznanica, a uz to je već bio deo kraljičinog jubileja, kada je kraljici u čast otpevao svoj hit “Perfect”.

Džon Lajdon promenio ploču: Ponosan sam što je kraljica Elizabeta II sve preživela i što je dobrog zdravlja… jer, Čarls će uništiti monarhiju

Adel nema ništa tih dana zakazano, s obzirom na to da se njeni koncerti u Las Vegasu završavaju 25. marta. Uz sve to nije poznato ni hoće li u London da dođe Hari Stajls, za kog se takođe pročulo da ga kralj Čarls želi na koncertu.

Među onima koji su pristali na nastup je Lajonel Riči, kao i Spice Girls, ali hoće li s njima da nastupi i Viktorija Bekam, nije poznato.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime