Ni Džeger nije što je bio… Slavni roker skoknuo na pivo u obližnji bar i – niko ga nije prepoznao

0
233
Oglasi
Mik Džeger/Photo: twitter screenshot
Mik Džeger/Photo: twitter screenshot

Mik Džeger svratio je u jedan bar tokom aktuelne turneje benda po Americi i, nekako, nije ga prepoznala nijedna osoba.

Frontmen grupe Rolling Stones došao je u Thirsty Beaver Saloon u Šarlotu, u Severnoj Karolini na piće, ali uprkos tome što je globalno jedna od najpšoznatijih ličnosti, uspeo je da ostane potpuno nezapažen od osoblja i drugih gostiju.

MIK DŽEGER SA MLAĐIM BRATOM KRISOM U SPOTU ZA PESMU “ANYONE SEEN MY HEART”

Suvlasnik bara Brajan Vilson rekao je za CNN da se pojavio u baru tek nakon što je Džeger otišao. On je za medije rekao:

– Niko zaista nije pomenuo da je ovde bio neko poznat – pa, nemojte misliti da su to primetili, a ćutali. Ali jutros se moj telefon usijao!

A razlog za to je što je sam Džeger podelio fotografiju na svojim društvenim mrežama kako u pabu cirka pivo uz potpis: “Gluvarenje po Šarlotu prošle večeri”. 

Naravno, nije prošlo mnogo vremena a korisnici društvenih mreža reagovali su na činjenicu da ga niko nije prepoznao. Jedan obožavalac je napisao: “I. Niko. Da prepozna. Njega.”.

DA NE POVERUJEŠ… MIK DŽEGER ODBIJEN NA AUDICIJI ZA “GOSPODARA PRSTENOVA”, HTEO DA BUDE FRODO…

Neko drugi je podelio fotografiju nekih drugih posetilaca bara u krupnom planu, napisavši: “Okreni se. Mik Džegerpije pivo iza tebe”.

Jedan od fanova nije mogao da dođe sebi od šoka: “NEMA ŠANSE da vas ne bih prepoznao da sam vas video u baru! Međutim, verovatno ne bih razgovarao s vama jer bih bio u nesvesti na podu”.

HL/Izvor: ladbible.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime