Neverne bebe i Bane Lalić MVP u novom spotu “Da sanjamo”… Snažna poruka i deci i odraslima

0
197
Neverne bebe i Bane MVP/Photo: Dimitrije Tasić
Oglasi

Muzička saradnja između rok grupe Neverne bebe i Baneta Lalića MVP, ostvarena pre 11 godina, sada ima i svoje zvanično video izdanje.

– Draga deco i odrasli, NIKADA ne odustajte od svojih snova! Jedino tako će ono što želite postati moguće! Video spot “Da sanjamo” pozitivnom energijom i istim takvim životnim stavom poručuje da u vremenu velikih ličnih i globalnih iskušenja ne smemo da odustanemo od svojih snova. Ako nam to uzmu neće nam ostati ništa – poručuju članovi popularnog benda i Lalić, veliki prijatelji i van bine koji su se pre svega prepoznali po senzibilitetu i talentu.

U video spotu koji je osmislio Bane Lalić, muzičari se vraćaju u prošlost i vreme njihovih dečjih snova o muzici kao životnom izboru, pa tako Jelena, Tijana, Milan, Vlajko, Ranđa i Bane imaju svoje dublere u neodoljivom, autentičnom izdanju. Evoluciju i ostvarenje njihovih snova pratimo do današnjih dana i velikih koncerata poput onog u Beogradskoj Areni 2013.godine, gde su takođe izveli numeru “Da sanjamo” na rasprodatom koncertu Nevernih beba povodom 25 godina grupe.

Drugi Story fest u Nišu 29. i 30. juna

Neverne Bebe i Bane Lalić nastupiće na drugom Story festu u Nišu koji će se održati 29. i 30 juna 2024. godine na platou niške Tvrđave. Na ovom prestižnom muzičkom festivalu nastupiće grupe Osvajači, Neverne Bebe, Bane Lalić i MVP, Valentino, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi i Rock Ko Fol.

Program festivala:
29. jun – Bane Lalić i MVP, Neverne Bebe, Rock Ko Fol
30. jun – Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Osvajači, Valentino

U takmičarskom delu programa nastupiće osam poluafirmisanih ili neafirmisanih bendova koji će se boriti za prvu nagradu – snimanje pesme u MyRoomAcoustic studiju.

Svi posetioci festivala su potencijalni dobitnici prve nagrade, letovanja za dve osobe u Grčkoj.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime