Netflix ponovo diže cene, korisnici odlepili: Da li je to “otkazna cena”, možda je vreme da kažemo zbogom…

0
201
Oglasi
Netflix/Photo: unsplash
Netflix/Photo: unsplash

Produkcijska kuća i provajder Netflix opet podiže cene korisničke pretplate, što je razljutilo pretplatnike širom sveta.

Produkcijska kuća Netflix iz koje su potekle mnoge poznate serije poput “Stranger Things” i “The Haunting of Bly Manor”, ovog četvrtka objavio je nove cene za svoje korisnike.

Naime, cena standardnog paketa iznosiće 13.99 dolara umesto 12.99, a premijum paket uvećan je za dva dolara: da 15.99 na 17.99. Osnovni paket neće menjati svoju cenu od 8.99 dolara.

– Shvatamo da ljudi imaju više izbora zabave nego ikada i posvećeni smo pružanju još boljeg iskustva našim članovima – rekao je portparol Netfliksa u izjavi, navodi CNN.

– Ažuriramo cene kako bismo nastavili da nudimo više različitih serija i filmova.

Podsećamo, Netflix je troškove pretplate povećao već jednom u januaru, kako navodi The Verge. Sa porastom ostalih provajderskih usluga kao što su Hulu i Disney, kao i novijih usluga HBO Max and Peacock, Netflix mora da ide ukorak s ulaganjima u dobar originalni program, izvestila je ova medijska kuća.

Uznemireni zbog, ponovo suptilno podignutih cena, korisnici društvene mreže Twitter, “osuli su paljbu” po ovoj produkcijskoj kući.

“Netflix se približava ‘otkaznoj’ ceni”, komentarisao je jedan korisnik.

“Ovo može biti kraj. Mi se borimo sa gubitkom poslova, ma dajte”, razočarano je napisala korisnica.

“Možda je vreme da kažemo zbogom”. 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime