Nestala američka glumica Lindzi Perlman pronađena mrtva, uzrok smrti još nepoznat…

0
399
Oglasi
Lindzi Perlam/Photo: lindseypearlman.com
Lindzi Perlam/Photo: lindseypearlman.com

Američka glumica Lindzi Perlman, najpoznatija po ulogama u televizijskoj seriji “Chicago Justice” i “Empire”, pronađena je mrtva u Los Anđelesu u petak, nekoliko dana nakon što je prijavljen njen nestanak, imala je 43 godine.

“Danas oko 8:30 sati, holivudski policajci odgovorili su na poziv da istraže smrtne slučajeve na aveniji Frenklin i aveniji Severna Sijera Bonita. Mrtvozornik okruga Los Anđeles potvrdio je da se radi o Lindzi Erin Perlman”, saopštila je policijska uprava Los Anđelesa, a uzrok smrti još nije poznat, prenosi CNN.

Njeni prijatelji i porodica su ranije prijavili njen nestanak i zatražili pomoć javnosti da je pronađu kada se 13. februara nije vratila kući. Poslednji put je viđena u Holivudu, nekoliko milja od mesta gde je pronađeno njeno telo, saopštila je policija.

Njena rođaka Savana Perlman potvrdila je vest na Tviteru tako što je napisala: “Duboko sam tužna što mogu da prijavim da su pronašli Lindzi, a bilo je prekasno. Nemam drugih informacija o mestu ili okolnostima.” 

“Policija je pronašla Lindzi. Ona je preminula. Ja sam slomljen”, napisao je glumičin suprug Vens Smit u objavi na Instagramu.

Perlman je diplomirala na Konzervatorijumu Drugog grada, prema njenom ličnom sajtu, i bila je aktivna u pozorišnoj zajednici Čikaga pre nego što se preselila u Kaliforniju da nastavi svoju glumačku karijeru.

Njene televizijske uloge uključuju uloge u serijama “Chicago Justice”, “Empire”, “Selena: The Series”, “The Ms. Pat Show”, “Sneaky Pete”,” American Housewife”, “Vicious i General Hospital”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime