Nepresušna energija “večitih dečaka” prve večeri Garden Festa…

0
255
Garden Fest/Photo: Marko Ristic @zamrznutitonovi
Oglasi

Treći Nektar Garden Fest počeo je sinoć. Prvo festivalsko veče otvorio je bend Sinhro, koji je sjajnom svirkom podigao atmosferu i pripremio publiku za nastup Brkova, koji su i ovaj put oduševili.

– Drugi put smo na Nektar Garden Festu, a ovaj put atmosfera posebna, jer ovaj put sa nama svira vaš, odnosno sada naš Igor Paspalj na gitari – zjavio je Shamso 69.

Garden Fest/Photo: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Pored njihovih najvećih hitova publika je ovaj put imala priliku da uživa i uz pesme sa novog albuma “Krvava novčanica“. Naslednik izdanja “Brkovi su da se vole” prvi je materijal koji je bend snimio sa dva nova člana, gitaristima Alenom Vlajnićem – Talentinom i Igorom Paspaljem iz Prijedora, gitaristom 2020.godine po izboru magazina Guitar World.

Bašta s najboljim provodom u regionu… Program trećeg Garden Festa

Dodatno temperaturu nakon Brkova podigao je Dr Nele Karajlić, koji je svojim velikim hitovima obeležio sjajnu festivalsku noć.

– Velika je čast nastupati na velikim festivalima kao što je Nektar Garden Fest. Publika je fantastična. Uskoro se vraćam u Prijedor, ali sa promocijom nove knjige. Pregovori su u toku – poručio je Dr Nele.

Garden Fest/Photo: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Čast da zatvori prvo festivalsko veče na Gardenu pripala je Psihomodo Popu. Publika je u glas sa frontmenom Davorom Gobcem pevala neke od najpoznatijih pjesama benda. “Večiti dečaci” ove godine obeležavaju 40 godina postojanja na šta je Gobac ponosan.

– Meni to u jednu ruku grozno zvuči, jer je toliko vremena prošlo, a u drugu mi je sjajno, jer smo dotle dogurali – izjavio je Gobac.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime