Nemi pesnik & Keni nije mrtav & Jutro & Vikend celu noć – 26. maja u novosadskom Domu kulture

0
351
Oglasi
Nemi pesnik, Wind Rock Up 2022/ Photo: AleX

U četvrtak, 26. maja, od 21. čas,Dom kulture Novi Sad biće domaćin žurke uz bendove Nemi pesnik i Keni nije mrtav, i DJ-eve Jutro i Vikend celu noć.

JUTRO

Uz Jutro žurku uživaćete u hitovima bendova i izvođača sa regionalne scene, što novih tako i starih. Spremi se za pravu vrelinu kao u Akapulku, možda pronađeš ljubav u klubu, možda je počneš iz početka a možda i vidiš da je to samo pivo! U svakom slučaju spremi se za puno đuskanja koje ti možda pomogne da upoznaš ženu/muškarca od vanilije koji tebi pripada.

KENI NIJE MRTAV

Sinonim harizme za bas gitarom viče “the smiths za kišu”, a na pomen sunčanog dana jednoglasno rekoše “venecijaneri”. Keniji su moćna gitarska trojka koja poziva na ples, savršenu mešavinu ritma prošaranog emocijama sastavljenog u album “Ajmo da plešemo”.

NEMI PESNIK

Saučesnici u pravom ritmu i odličnim stihovima. Bend koji se ne skida sa radio talasa. Petorka koja će vas pomeriti iz ose. Glasnogovornici onoga što većina oseća, a malo njih je spremno da kaže naglas.

VIKEND CELU NOĆ

Zaboravi na juče i na sutra, na sve probleme koji postoje, prepustiti se Weekend-u. Ako si pravi “die hard” fan , onda je Vikend celu noć skrojen za tebe.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 600 dinara, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3620-nemipesnik

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 800 dinara.

Dom kulture Novi Sad
Dom kulture Novi Sad

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime