Neiskusna filmska oružarka Boldvinu dala pištolj… Pre samo nekoliko nedelja u jednom podkastu priznala: “Nisam sigurna da sam spremna za ovo…”

0
389
Oglasi
HaniaGutjierez Rid, Alek Boldvin/Photo: printscreen
HaniaGutjierez Rid, Alek Boldvin/Photo: printscreen

Tragedija koja se dogodila na snimanju filma “Rust” uzdrmala je medije širom sveta, američki glumac Alek Boldvin slučajno je upucao snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu.

Gotovo svakog sata se pojavljuju novi detalji koji bi mogli da pomognu u rasvetljavanju strašne nesreće koja se dogodila.

Daily Mail je otkrio identitet mlade oružarke, koja je u kolicima na setu ostavila tri pištolja da posluže kao rekviziti, da bi asistent režije Dejv Hals jedan od njih predao Boldvinu ne znajući da je napunjen pravim mecima. Reč je o Hani Gutjierez Rid (24) koja je prošlog meseca u jednom podkastu priznala kako nije baš najspremnija za rad na spornom snimanju.

PRVA IZJAVA ALEKA BOLDVINA POSLE STRAŠNE NESREĆE NA SNIMANJU: SRCE MI JE SLOMLJENO, APSOLUTNO SARAĐUJEM S POLICIJOM DA BISMO SAZNALI KAKO SE OVA TRAGEDIJA DESILA

IMALA JE SAMO 42… KO JE HALINA HAČINS, DIREKTORKA FOTOGRAFIJE KOJU JE UBIO ALEK BOLDVIN

– Zamalo nisam odbila posao, jer nisam bila sigurna da sam spremna, ali kad je snimanje krenulo – sve je teklo glatko – rekla je ona kojoj je ovo bio drugi film na kojem je radila. Tom prilikom je priznala kako joj je punjenje pištolja ćorcima predstavljalo veliki stres, jer zapravo nije znala što radi, pa je pomoć potražila od oca, inače legendarnog i iskusnog oružara Tela Rida koji je učestvovao u brojnim holivudskim produkcijama.

U intervjuu je takođe naglasila da ju je otac počeo podučavati o oružju kada je imala 16 godina, ali da je intenzivno počela da trenira poslednjih nekoliko godina.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime