Negative i Kika 16. maja u novosadskom Domu kulture

0
153
Negative (Kombank dvorana)/ Photo: AleX
Oglasi

Posle dva uspešna koncerta u novosadskom Domu kulture, Negative se u četvrtak, 16. maja vraća na istu binu, sa željom da vam priredi još jedno nezaboravno veče.

Bend koji je sinonim za strastvene stihove, snažnu energiju ali i emotivne melodije, vraća se u Novi Sad da vas ponese na nezaboravno muzičko putovanje. Sa njihovim zaraznim ritmovima i iskrenim tekstovima, Negative obećava da će ovo veče pamtiti svi ljubitelji kvalitetnog zvuka.

Dok budu svirali najpoznatije hitove iz svoje karijere koja traje već 25 godina, ljubitelji tvrdog rokenrol zvuka uverićete se zašto Ivana Peters i dalje važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorima.

Čućete i zašto “klinci“ Nikola Radaković Džoni (gitara), Dario Janošević (bubnjevi), Milen Zlatanović Zmo (bas) nisu više samo klinci, već jedan od najozbiljnijih rock bendova koji je ponikao na ovim prostorima.

Kika/ Photo: AleX

Kao predgrupa nastupiće beogradski bend Kika koji predvodi Kristina Kika Jovanović, jedna od naših najboljih mladih glumica, a koja je ljudima iz sveta muzike poznata već duži niz godina.

Naime, pre nego što je odlučila da se posveti svojoj glumačkoj karijeri i povuče sa muzičke scene, Kristina je bila članica benda E-play.

Na radost mnogih koji su prepoznali njen muzički talenat, ali i neodoljivu harizmu koju poseduje, Kristina je oformila bend Kika i na našu scenu donela jednu svežinu, radost i pre svega sjajne koncerte sa kojih kući odlazite srećni.

Koncert počinje u 22:00 časa, a ulaznice (ograničen broj) možete da kupiite na svim prodajnim mestima GigsTixa, kao i online.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime