Ne ćutite o svojoj teskobi… Novim spotom za pesmu “Ko sam ja” bend Stefan Nemanja šalje važnu poruku

0
381
Stefan Nemanja - Ko sam ja, spot
Oglasi

Muzičari Stefan Kovačević i Nemanja Savić, udruženi u rok bend Stefan Nemanja predstavili su publici još jednu ekranizaciju pesme sa njihovog albuma prvenca, ovoga puta za vrlo angažovanu numeru “Ko sam ja”.

– Pesma i spot dočaravaju preispitivanja mnogih koje opsedaju teške misli, koji vode unutrašnju borbu i snažno osećaju otuđenost, teskobu, depresiju – otkriva Stefan Kovačević i dodaje:

Stefanu i Nemanji bilo je suđeno da postanu – Stefan Nemanja… a sada imaju i debi album

– Sva ova osećanja i misli, od onog detinjastog, nezrelog u nama do potpunog ludila- dočarava nam u ovom spotu glavna protagonistkinja -mlada glumica Kaja Baničević. Spot je namerno urađen u crno-belom maniru, kako bi sve te nijanse sive ukazale na metaforu svega što svako od nas nosi u sebi… i uspeva ili ne- da to i prevaziđe…

Stefan Nemanja/ Photo: Bojan Stevanović

Nemanja Savić otkrio je kome je posvećena pesma “Ko sam ja”:

– Ovaj video spot posvećen je našem kolegi muzičaru Mirku Rašiću (aka Neovlašćeni serviser), koji nas je na tužan način napustio. Velika želja benda je bila da Mirko gostuje vokalno u ovoj pesmi a potom i da bude glavni protagonista spota. Nažalost, to se nije desilo… Želimo na ovaj način da mu odamo poštu i da sve ljude koji se nose sa sličnim problemima i mislima podstaknemo, ohrabrimo da nadju snagu i da svoju teskobu podele sa najbližima, porodicom, prijateljima – da razgovaraju sa njima o svojim mislima i osećanjima, da zatraže pomoć i podršku. Ukoliko im to predstavlja nelagodu, mogu da se obrate i stručnjacima koji će im takođe nesebično i sigurno pomoći da budu bolje.

“Bez izlaza“… Stigao novi video singl grupe Stefan Nemanja

Stefan Nemanja ovom pesmom i spotom pružaju podršku i poručuju da je itekako moguće prevazići ovakvo stanje uma, ukoliko osvestimo postojanje problema i što ranije i iskreno – zatražimo i prihvatimo pomoć i podršku..

Posle spotova za pesme “Hodamo po ivici”, “Ona” , “Karavan” , “Poslednji ples” i najnovijeg – “Ko sam ja”- rokerski dvojac Stefan Nemanja najavljuje ekranizacije i ostalih numera sa svog albuma “Rođen sa slomljenim srcem”, kao i koncertnu promociju.

*Ministarstvo zdravlja, u saradnji sa Klinikom za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” je uspostavio pre nekoliko godina nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Poziv na broj 0800/309-309 (opcija 1) je besplatan, dostupan je 24 sata a odnedavno je omogućena i komunikacija putem četa (dopisivanja) bez registracije i sa mogućnošću brzog, gotovo trenutnog odgovora stručnog lica na postavljeno pitanje ili traženu pomoć.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime