Ne budite “dobar pas”… The Trigger predstavio novi video singl “Good Dog”

0
183
Oglasi
The Trigger/ Photo: Promo
The Trigger/ Photo: Promo

Beogradska teškometalna petorka The Trigger objavila je novi video singl “Good Dog“ kojim bend nastavlja promociju engleskog prvenca, albuma “The Time of Miracles” (Massacre Records).

Video se sastoji od materijala zabeleženog na živim nastupima. Kao i do sada, članovi benda The Trigger  realizovali su spot samostalno, uz podršku prijatelja:

– Navikli smo se da sve radimo sami, nekad silom prilika ali često i zato da bi imali kreativnu kontrolu i da se ne bi oslanjali druge. Tako je i kad se radi o spotovima, montažu uglavnom radi ili Dušan, kao sada ili je radim ja, a za snimanje se oslanjamo na pomoć prijatelja – objašnjava frontwoman benda, Milena Branković I dodaje – Veliku zahvalnost dugujemo prijateljima koji nam izlaze u susret, ovaj put su nam pomogli Stevan Vejin, Miloš Popović, Mima Kovačić i naš dragi prijatelj Nikola Silić koji je već godinama uz nas.

Kao i ostale pesme sa albuma, I “Good Dog“ se bavi zloupotrebom moći u modernom društvu. O inspiraciji za pesmu priča autor Dušan Svilokos Đurić:

– Napisano je već isuviše mnogo revolucionarnih, ljutih, anti-establišment pesama, i mislim da je teško obrađivati tu temu a da ne zvuči naivno i banalno. Zato je ona ovde obrađena simbolički, kroz odnos psa i gospodara, indukovanje emocija u masama i onda zloupotrebljavanje te ljubavi i obožavanja. Onaj ko je “Dobar pas” na kraju dobija samo kosti a gospodar sve ostalo. To možemo videti svuda oko sebe.

The Trigger ćete imati priliku da gledate I slušate na festivalu Hell Over Belgrade Vol. 2 u beogradskom klubu Garaža (21. Mart) kao i na festivalu Femme Metale u dvorani Apolo u Pančevu (27. mart).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime