NBC zeznuo stvar, ali Ozi Ozborn sada objavio snimak kompletnog nastupa sa otvaranja NFL sezone

0
226
Oglasi
Nastup Ozija Ozborna na otvaranju NFL sezone, screenshot

Ozi Ozborn objavio je kompletan snimak svog nastupa sa poluvremena utakmice Los Anđeles Remsa na SoFi stadionu, prilikom prošlonedeljneg otvaranja NFL sezone.

Uz gitariste Zaka Vajlda i Endrua Vata, basistu Krisa Čejnija (iz sastava Jane’s Addiction) i bubnjara Tomija Klufetosa, legendarni Ozi započeo je svoj sedmominutni nastup pesmom “Patient Number 9”, naslovnom numerom sa svog novog albuma u kojoj je gostovao gitarista Džef Bek. Posle otprilike tri minuta, bend je prešao na Ozbornov hit “Crazy Train”, koji je Zak Vajld ukrasio fenomenalnim uvodom.

IPAK, VEĆINA ROKERA VOLELA JE KRALJICU… OZI OZBORN: POMISAO NA ENGLESKU BEZ ELIZABETE II JE PORAŽAVAJUĆA

Fanovi koji su gledali utakmicu Remsa 8. septembra pobesneli su kada su shatili da je NBC uključio uživo samo 10 sekundi Ozbornovog nastupa, uprkos velikoj promociji na brojnim kanalima društvenih mreža u danima koji su prethodili svirci. Ozborn je već bio na polovini numere “Patient Number 9” kada ga je Marija Tejlor sa NBC-a predstavila, a mreža nije prikazala ni sekund od dela sa numerom “Crazy Train”.

Pojavljivanje na poluvremenu bio je prvi Ozbornov živi nastup u Sjedinjem Državama još od 31. decembra 2018. Legenda hevi metala se u proteklih nekoliko godina suočila sa više zadravstvenih problema, noseći se sa hroničnim bolom i podvrgavajući se višestrukim operacijama. Čini se da je poslednjih meseci postignut ohrabrujući napredak, što je rezultovalo Ozijevim nastupom sa bivšim kolegom iz benda Black Sabbath Tonijem Amjomijem.

KAKO SE OZI OZBORN SKINUO SA ESIDA… UKAPIRAO DA JE PRETERAO KAD JE SAT VREMENA RAZGOVARAO SA KONJEM

Naime, Ozi je otputovao u Veliku Britaniju i pridružio se gitaristi prilikom neočekivanog izvođenja klasika benda “Paranoid”, tokom zatvaranja Igara Komonvelta početkom avgusta u Birmingemu.

Ozborn je i dalje rešen u nameri da se vrati na turneju i nadoknadi otkazane datume iz 2018. i 2019. godine, bez obzira na posledice takve odluke, što je frontmen potvrdio u nedavnoj izjavi za Guardian.

– Kažem vam da ću dati sve od sebe za još jednu turneju. Obećavam da niste videli kraj Ozija Ozborna. Ako moram da se ponem i umrem na prvoj pesmi, ipak ću se vratiti sledećeg dana.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime