NBA zvezda Stef Kari postao filmski producent i potpisao ugovor s Netflixom… prvi projekat – porodični film o – mačevanju

0
361
Oglasi
Stef Kari/Photo: mocah.org wallpaper
Stef Kari/Photo: mocah.org wallpaper

Pre četiri godine NBA zvezda Stefen Kari, košarkaš Golden State Warriorsa, pokrenuo je kompaniju Unanimous Media za produkciju televizijskih, filmskih i digitalnih sadržaja u kojima bi se ponajviše bavila porodičnim i sportskim pričama. Vrlo brzo potpisali su ugovor o saradnji s kompanijom Sony Pictures  s nadom da bi saradnja mogla da se proširi  i na industriju računarskih igara i još neke projekte. Sony Pictures dao im je čak i svoj poslovni prostor.

KOG SPORTISTU MUZIČARI NAJVIŠE VOLE? LEGENDARNI KOŠARKAŠ SPOMINJE SE U ČAK 1.147 PESAMA

Kompanija je potom ušla u svet podcasta pa su potpisali ugovor s kompanijom Audible čiji je vlasnik kompanija Amazon. Prva dva projekta bili su dokumentarni serijal “The Greatest Sports Story Never Told”, gde svaka epoizoda traje 30 minuta, kao i petominutna serija intervjua pod nazivom “Fifteen Minutes from Home”.

Sada su Kari i njegova kompanija napravili još jedan korak napred, potpisavši ugovor s Netflixom, najvećim svetskim streaming servisom. 

Prvi projekat koji će Unanimous Media producirati za Netflix biće porodični film pod nazivom “Black Brother, Black Brother” a radnja opisuje svet – mačevanja. Film je baziran na knjizi koji je napisala Džuel Parker Rouds. Knjiga i film bave se 12-godišnjim tamnoputim dečakom Donteom koji želi da bude popularan kao i njegov brat Traj, čija je boja kože nešto svetlija. Pošto ga u školi  maltretira kapiten školske ekipe u mačevanju, Donte počinje da trenira mačevanje u čemu mu pomaže nekadašnji olimpijac Arden Džons. Kako su u službenom saopštenju naveli Kari i njegov partner Erik Pajton, ova sportska priča bavi se problemom predrasuda, školskog nasilništva i boje kože.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime