Naziv novog albuma Eagles Of Death Metal ima 14 reči i ne staje u ovaj naslov…

0
236
Oglasi
Eagles Of Death Metal /Photo: facebook@eaglesofdeathmetal
Eagles Of Death Metal /Photo: facebook@eaglesofdeathmetal

Kalifornijski rok bend najavio je “Eagles Of Death Metal Presents Boots Electric Performing The Best Songs We Never Wrote”, svoj prvi album obrada koji će u novom ruhu predstaviti neke od najvećih hitova izvođača kao što su, između ostalih, KISS i AC/DC.

Za početak, predstavljen je singl “Family Affair”, obrada R&B klasika legendarne pevačice Meri Džej Blajdž. Kako “Family Affair” zvuči u rok aranžmanu publika može da čuje u radijskom etru, na Deezeru i Google Playu.

Najavljeni album sadrži 13 obrada pesama izvođača kao što su pomenuta Meri Džej Blajdž, KISS, Guns N’ Roses, Džordž Majkl…  i biće biti dostupan u digitalnom i fizičkom obliku, na CD-u i u LP formatu. Album će biti objavljen 7. jula, a do tad ga je moguće “prednaručiti”.

Album je snimljen u Kaliforniji, a produkciju potpisuju frontman sastava Džesi Hjuz i Nij Žodon (Black  Rebel Motorcycle Club). Džesi je deo pjesama snimio samostalno, ali na albumu se pojavljuju i razni muzički gosti.

Eagles Of Death Metal osnovala su dvojica prijatelja – Džesi Hjuz i Džoš Hom (Queens Of The Stone Age), koji je naziv sastava smislio zapitavši se kako bi legendarni američki bend Eagles zvučao kad bi izvodio death metal. Bend je s radom započeo 1998. godine u kalifornijskom gradu Palm Desert, a široje publici se predstavio pesmama kao što su “I Want You So Hard”, “I Only Want You” i “Miss Alissa”.

https://www.youtube.com/watch?v=5K_iZNI_8uM

HL/Izvor: trecisvijet.com

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime