Nastup Bijonse na koncertu Brajana Adamsa u Beogradu biće posvećen legendarnoj Tini Tarner…

0
302
Bijonse, Tina Tarner/Photo: Skymusic Press
Oglasi

Iako informacija da će Bijonse biti specijalna gošča Brajana Adamsa na koncertu 12. decembra u Štark areni nije zvanično potvrđena, sve govori u prilog tome da će se to zaista dogoditi.

Pritom, prema najnovijim informacijama, nastup popularne pevačice na koncertu kanadskog rokera trebalo bi da bude posveta velikoj Tini Tarner, sa kojom je Adams davne 1984. snimio antologijski hit “It’s only love”, koji bi na prestoničkom koncertu mogao da izvede upravo sa Bijonse.

Brajan Adams/Photo: Steven Stanley

Poznato je da su njih dve imale poseban odnos, a Queen Bee često je isticala da Tina za nju predstavlja izuzetnu inspiraciju i uzor. Njih dve su imale priliku i da dele scenu – svi se dobro sećamo njihovog prvog zajedničkog nastupa na dodeli Grammy nagrada 2008. godine, Sve je realnija mogućnost da Bijonse uživo vidimo u Beogradu uz Adamsa za manje od dve nedelje.

Ulaznica za koncert još uvek ima u orgraničenim količinama, a mogu se nabaviti putem sajta efinity.rs, eFinity aplikacije, kao i na blagajni Štark Arene i TC Rajićeva (I sprat).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime