Nastavlja se holivudska horor sapunica o zostavljanju… Novi akteri – Stiven Sigal i Đina Lolobriđida

0
252
Oglasi
Stiven Sigal/ Photo: Facebook @sseagalofficial
Stiven Sigal/ Photo: Facebook @sseagalofficial

Američki glumac i producent Stiven Sigal optužen je za seksualno uznemiravanje nakon što je glumica Porša de Rosi na svom Twitteru objavila da je pokušao da je zlostavlja.

Ona je danas na društvenoj mreži navela da joj je Sigal upućivao seksualne pretnje tokom audicije za jedan film, ne precizirajući kada se to desilo.

Druga glumica Džulijana Mergalijes je ranije navela da ju je Sigal pre 30 godina odveo u jednu hotelsku sobu u Njujorku da navodno vežbaju neku filmsku scenu.

Ove optužbe na račun Sigala pojavile su se u svetlu seksualnog skandala u filmskoj industriji.

Sigal (65), poznat kao zvezda akcionih filmova, ranije je optužen za seksualno uznemiravanje 2001. i 2010. godine. Porota nije osudila glumca u prvom slučaju, dok je u drugom žrtva povukla tužbu.

Đina Lolobriđida/ Photo: imdb.com
Đina Lolobriđida/ Photo: imdb.com

Sa druge strane, italijanska glumica Đina Lolobriđida (90) izjavila je da je i ona bila žrtva seksualnog zlostavljanja, ali je ocenila da treba pokazati “hrabrost” i to osuditi odmah, a ne nekoliko godina kasnije.

– Čini mi se da su sada priče o tome kao način da se pravi reklama – rekla je legendarna glumica komentarišući seksualne skandale u filmskoj industriji.

– Treba biti hrabar i to odmah reći i osuditi. Čak ni ja nisam imala tu hrabrost. Ćutala sam i nisam ništa rekla – dodala je ona.

Glumica je izjavila da je u dva navrata bila žrtva seksualnog zlostavljana od “jednog stranca i jednog Italijana”.

– Prvi put, bila sam nevina, nisam ništa znala o ljubavi. Dakle, bilo je ozbiljno a osoba je bila veoma poznata. Imala sam 19 godina i bila u gimnaziji – rekla je glumica.

Ona je dodala da drugi put i ne želi uopšte da pominje osim da je bilo posle njenog venčanja 1949. godine za slovenačkog lekara Milka Škofiča s kojim ima sina, i od kojeg se 20 godina kasnije razvela.

– Seksualna zlostavljanja, još kad ih ima više, ostanu u nama i to obeleži naš dalji karakter. To je nešto o čemu se ne govori lako… – rekla je čuvena glumica.

Luiđina Đina Lolobriđida koja je važila za seks simbol ’50-ih i ’60-ih godina upamćena je po filmovima “Hleb”, “Ljubav i snovi”, “Kralj, kraljica i sluga”, “Trapez”, “Carska Venera” i “Zvonar iz Notr Dama”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime