Najveći strah Kventina Tarantina: Poslednji film svakog velikog reditelja bio je je***o loš…

0
659
Oglasi
Kventin tarantino/Photo: YouTube printscreen
Kventin tarantino/Photo: YouTube printscreen

Kventin Tarantino već neko vreme priča kako će uskoro okončati svoju rediteljsku karijeru i da će snimiti još samo jedan film. Da ne odustaje od te ideje ponovio je u prošlonedeljnom razgovoru za Pure Cinema podcast ali je i otkrio čega se najviše pribojava.

– Poslednji film većine reditelja je grozan. Najčešće im je poslednji film u karijeri ujedno i najgori. To je slučaj s većinom reditelja iz zlatnog doba kinematografije koji su poslednje filmove snimili u šezdesetim i sedamdesetim godinama. Isto se dogodilo i s rediteljima novog Hollywooda koji su snimili poslednje filmove krajem osamdesetih i u devedesetima. Dakle, završiti karijeru s pristojnim filmom je retkost. A završiti s dobrim filmom je fenomen. Iskreno, većini reditelja poslednji film je jebeno loš – izjavio je Tarantino.

KVENTIN TARANTINO, NAVODNO, IMA 20-SATNU VERZIJU FILMA “BILO JEDNOM… U HOLLYWOODU”… DAKLE – SERIJA?

Tarantino je pre dve godine počeo da spominje skori završetak svoje karijere, u vreme kada je promovisao film “Bilo jednom u Hollywoodu”. Tada je rekao kako je ušao u treći čin svog života kada želi da bude dobar suprug i dobar otac i da ne namerava da vuče svoju porodicu u Nemačku, Šri Lanku ili na neko treće mesto gde bi snimao svoj novi film. Zato želi, rekao je tada, više vremena da provodi u svom domu i bavi se pisanjem.

UPOZNAJTE NOVOG TALENTOVANOG PISCA… ZOVE SE – KVENTIN TARANTINO

Tarantino već neko vreme živi u Izraelu odakle je njegova supruga Danijela Pik s kojom ima sina Lea. Što se tiče pisanja, 29. jula biće objavljena njegova književna verzija filma “Bilo jednom u Hollywoodu” a slavni reditelj trenutno radi na knjizi nazvanoj “Cinema Speculation” koju opisuje kao mešavinu eseja, filmskih kritika i ličnih razmišljanja na temu filmova iz sedamdesetih godina prošlog veka.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime