Najveći prevarant u muzičkoj industriji izašao iz zatvora i – opet pravi festival

0
234
Bili Mekfarland Fyre Festival, Netflix
Oglasi

Kada se priča o najgorim festivalima svih vremena, obično se pominje jedan jedini Fyre festival o kom su snimljena čak dva dokumentarca. A izgleda da nam se sprema nastavak, ali ne filma, već pravog festivala.

Onog festivala kad toliko prevariš ljude i budeš odgovoran za neviđenu blamažu da na kraju završiš u zatvoru. Ipak, Bili Mekfarland je pušten iz zatvora, i prvo što je rešio da uradi je da na Twitteru kaže kako će se Fyre Festival II ipak dogoditi.

Izjavio je i kako duguje posetiocima prvog “festivala” više od 26 miliona dolara, i da te pare neće moći da vrati ako samo sedi na kauču i gleda TV.

Mekfarland je odslužio četiri godine zatvora od dosuđene kazne od šest godina. I Netflix i Hulu su snimili dokumentarce o Fyre Festivalu, festivalu koji je Mekfarland pokušao da napravi sa nekada popularnim reperom Ja Ruleom.

Oslonio se na društvene mreže, festival na Bahamima su promovisala ogromna imena kao što su Emili Ratajkovski i Kendal Džener, ali je sve krenulo strađno naopako. Njegovo neiskustvo i muljaže, nepostojeća infrastruktura na ostrvu, nerealni rokovi… Ostaje da se vidimo da li će se ovo sve opet ponoviti. A možda bude i “mesa” za novi dokumentarac.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime