Najskuplja srpska reč… “Izvini” je naslov novog singla i spota Mikija Radojevića

0
262
Oglasi
Miki Radojević/Photo: Mascom promo
Miki Radojević/Photo: Mascom promo

Frontmen, pevač i autor većine pesama kultnih pank sastava Čovek bez sluha i Six Pack, Miki Radojević, poslednjih godinu dana se posvetio objavljivanju solo pesama.

To je prilika da ovog respektabilnog pankera, publika upozna u novom svetlu. Grupe Čovek bez sluha i Six Pack su, tokom više od četvrt veka postojanja, uspele da steknu reputaciju uvaženih pank bendova, koje publika sa prostora bivše Jugoslavije bezrezervno podržava i prati.

– Bliži se dve godine kako je svet zauvek izmenjen i kako se ova činjenica najnegativnije moguće odrazila na muzičku industriju. Stvaralačko biće u meni i gomila emotivnih mailova koje sam dobijao od postojeće fan baze nisu dozvoljavali da dignem ruke od dvoipodecinijske karijere i izlaz sam pronašao u samostalnom pisanju, komponovanju, sviranju i snimanju pesama. Ohrabren sjajnim reakcijama, odlučio sam da sve to ozvaničim i podignem na ozbiljniji nivo.

Miki Radojević, Izvini, cover
Miki Radojević, Izvini, cover

Izdavačka kuća Mascom sa posebnim zadovoljstvom saopštila je da je ostvarila saradnju sa ovim vrsnim izvođačem i da će pod okriljem naše kuće Miki Radojević objaviti naredne solo singlove.

Kad Miki svoje pesme prekroji… Six Pack punk hitovi otpevani uz gudače i klavir

Prvi u nizu je pesma “Izvini” koja govori o iskustvu pojedinca nakon mnogih društvenih i socijalnih turbulencija kojima je izložen. U muzičkom smislu, ovo Mikijev iskorak iz prepoznatljivih žanrovskih okvira:

– Izvini – je najskuplja reč u srpskom vokabularu, a sama pesma tekstualno je ono što se od mene i očekuje; neposredna i iskrena, otvorena za identifikaciju, bilo da ste milioner ili prosjak, sve dok ste ispravan čovek. Muzički i produkcijski, iako je u zagrljaju melodičnog pank roka, ona prati trenutne standarde i flertuje sa industrialom. Sveukupno je svakako smatram svojim krupnim korakom napred.

Singl “Izvini” prati odličan video spot a pesma je od 10. decembra dostupna na svim relevantnim striming servisima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime