Najnovija i najbizarnija teorija zavere: Britni Spirs je umrla pre 20 godina…

0
430
Britni Spirs/Photo: instagram
Oglasi

Život Britni Spirs oduvek je zanimao javnost, kako u danima najveće slave, tako i u nekim teškim trenutcima kroz koje je jedna od najpopularnijih pevačica prolazila tokom svoje karijere.

Međutim, vojska njenih fanova poslednjih nekoliko meseci tvrdi da osoba koja se predstavlja kao Britni na društvenim mrežama, zapravo nije ona.

Britni Spirs dobila 15 miliona dolara za memoare, ali obećala da će otkriti baš sve…

U bizarnoj teoriji koja je skupila stotine hiljada sledbenika tvrdi se kako se neko drugi, služeći se aplikacijama i drugim alatima, predstavlja kao slavna pevačica, a neki idu tako daleko i pišu da je “prava Britni” mrtva.

Jedan od viralnih video-snimaka koji se deli društvenim mrežama prikazuje pevačicu dok pleše.

“Ovo nije Britni. Neko je koristio filter da izgleda kao ona i ja ću to dokazati”, kaže tiktokerka @catvalles7.

Sad je valjda kraj ove mučne priče… Sud zvanično ukinuo starateljstvo, Britni Spirs posle 13 godina konačno slobodna

Ona je u jednom delu usporila video-snimak i istakla jedan delić sekunde koji je “vrlo lako propustiti”. Naime, dok Britni spušta ruke iznad glave, filter na njenom licu na trenutak nestaje. Kada se video-snimak pauzira, njene obrve i oči su drugačiji od onoga kako izgleda prava Britni.

Devojka je plavooka i izgleda puno mlađe od Britni, koja trenutno ima 41 godinu.

Mnogi su se u komentarima složili, a čak su rekli da već dugo nisu osećali da je ovo prava Britni.

“Mislim da će se na kraju saznati da više nije živa”, rekla je jedna osoba u komentarima.

“Britni je poginula 2001. godine”, “Britni i Džastin su imali nesreću 2001. godine i ona nažalost nije preživela”, “Prave Britni nema više od 20 godina”, “Ovo je tako jezivo i tužno”, “Sve je drugačije, zubi, nos, oči… Ovo nije ona”, još su neke od reakcija.

“Britney Vs. Spears”… Pogledajte tizer za Netflixovu verziju dokumentarca o Britni Spirs

Takođe, postoji mnogo snimaka Britni kako pleše u svojoj kući, a spomenuta tiktokerka ističe da Britnine tetovaže nestaju u jednom kadru, ali se odjednom pojavljuju u sledećem kadru istog video-snimka. Teorija je da neko glumi Britni i da se koristi tzv. “deepfake tehnologija” kako bi ta osoba izgledala baš kao Britni, zbog čega dolazi do smetnji u kojima tetovaže odjednom nestaju i ponovo se pojavljuju.

Na kraju svega, postavlja se pitanje: da li je moguće da ljudi mogu toliko daleko da odu, praveći teorije zavere i veruju da Britni nema već 20 godina?

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime