Najjači Sea Star u najavi… Techno in Paradise uz Papa Svena, Ninu Kravic, Ilarija Alikantea…

0
178
Oglasi
Sea Star/ Photo: Promo (Exit)
Sea Star/ Photo: Promo (Exit)

Najjači Sea Star festival do sada svoje ovogodišnje adute predstaviće publici kroz nekoliko najava u narednim nedeljama, od kojih prva danas donosi program predvođen sa dva giganta svetske elektronske scene.

Svoje nastupe u laguni Stella Maris potvrdili su čovek koji je stvarao muzičku istoriju, jedan od osnivača techno pokreta, veliki i neponovljivi Sven Vat. Sa njim stiže i apsolutna liderka modernog elektronskog zvuka, harizmatična i jedinstvena Nina Kravic.

Sven Vat/ Photo: Promo (Exit)
Sven Vat/ Photo: Promo (Exit)

Dok je Papa Sven, kako ga zovu svi fanovi i poštovaoci, neko ko važi za simbol evropskog dance zvuka i nekrunisanog kralja Ibice čije Cocoon žurke pratimo rekordnih 20 sezona, istovremeno aktuelni trenutak niko ne definiše bolje od Nine Kravic, verovatno i najtraženijeg DJ-a današnjice i udarnog headlinera najvećih svetskih muzičkih (ili elektronskih) festivala.

Nina je prethodne dve godine obeležila EXIT festival, puštajući muziku u najprestižnijem slotu zatvaranja legendarne Dance Arene tokom tokom kojeg joj desetine hiljada ljudi nije dopuštalo da siđe s bine pozivajući je na bis i skandirajući njeno ime kao na stadionskim rok koncertima, što do tada nije bilo zabeleženo u elektronskoj muzici.

Nina Kravic/ Photo: Promo (Exit)
Nina Kravic/ Photo: Promo (Exit)

Uz Ninu i Svena nastup je potvrdio i dobitnik nagrade za najboljeg svetskog techno DJ-a u 2018. godini Ilario Alikante koji se u međuvemenu uvrstio među udarne zvezde najvećih festivala.

Zahvaljujući ovoj trojci, ali i spektakularnoj produkciji s glavnih bina EXIT festivala, duh globalno famozne Exitove Dance Arene materijalizovaće se 24. maja na impresivnoj Addiko Tesla bini, glavnoj bini Sea Star festivala, u jedinstvenom spoju istorije, sadašnjosti i budućnosti elektronske muzike.

Ilario Alikante/ Photo: Promo (Exit)
Ilario Alikante/ Photo: Promo (Exit)

Jednako uzbudljivo biće i narednog dana na susednoj Nautilus Areni gde će amfiteatar u kojem se odigravaju ATP turniri da napuni selekcija stranih i domaćih vedeta.

Ultimativna zvezda večeri je Enriko Sandžulijano, najprodavaniji techno izvođač na Beatportu 2016. godine, i koji se uz Alikantea smatra jednim od predvodnika nove generacije techno headlinera.

Sa njim dolazi i zagrebački mag Petar Dundov, kao i  nova generacija domaćih zvezda u kojoj su splitski “wunderkind” DJ Jock, šibenička zvezda u usponu Lorense Klejn i već internacionalno popularan DJ iz Pule, Unique.

Subotnji techno program na Nautilusu napravljen je u saradnji s portalom Klubska scena i predstavlja čak tri višestruka ovogodišnja dobitnika muzičke nagrade “Ambasador”.

Treće izdanje Sea Star festivala biće održano u prelepoj laguni Stella Maris u Umagu, 24. i 25. maja, uz žurku otvaranja 23. i žurku zatvaranja 26. maja.

Prvi kontigent ulaznica pušten je 12. decembra i do sada je prodato 5.000. U prodaji su trenutno ulaznice po promotivnoj ceni od 3.700 dinara što je 50% uštede u odnosu na finalnu cenu.

Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice po ceni od 12.000 dinara, a sve ulaznice dostupne su putem sajta www.seastarfestival.com.

Putem oficijalne turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip, dostupni su i paketi sa početnom cenom od 42 evra, koji obuhvataju ulaznicu i smeštaj u premium kampu u Umagu.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime