Najgori koncert headlinera ikada…? Nastup Guns N’ Roses na festivalu Glastonbury podelio kritiku, medije i publiku

0
255
Guns N’ Roses/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Na ovogodišnjem Glastonbury festivalu u Ujedinjenom Kraljevstvu kao jedni od headlinera nastupili su Guns N’ Roses, a nastup su zaključili pesmom “Paradise City” na kojoj im se pridružio i sveprisutni frontmen Foo Fightersa Dejv Grol.

Frontmen GN’R-a, Eksl Rouz, predstavljajući Grola rekao je: “Nikad previše gitara”.

Guns N’ Roses iznenada započeli svetsku turneju, neke pesme svirali prvi put posle 30 godina…

Nakon što je Grol velikodušno “pozajmio svoj presto” Ekslu kad je frontmen Gunsa povredio nogu pre turneje, njihovi bendovi nastupili su zajedno u više navrata, poslednji put na BottleRock Music Festivalu 2021. godine.

Tokom nastupa na Pyramid Stageu u Glastonburyju, Gunsi su odsvirali set od 24 pesme. Ser je trajao više od dva sata. Bend je između ostalih hitova izveo svoje najnovije singlove, “Absurd” i “Hard Skool”.

Jedan je Glastonbury… Jer… 

Prema Marku Bomontu iz britanskog Independenta, njihov nastup najgori je koncert headlinera u istoriji Glastonburyja. Bomont posebno ističe pevača Eksla Rouza kao “fatalnu manu” benda. Njegova kritika usredsređena je na njegov glas za koji kaže da zvuči kao “karikatura hard rocka, kao nešto iz Muppet Showa”.

Publici, s druge strane, to nije mnogo smetalu, sudeži barem prema njihpvoj reakciji. Pogledajte kako je bilo na nastupu Gunsa na Glastonburyju:

HL/Izvor: ravnododna.com

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime