Na kraju 2016. povratak u ’66. – THE BESTBEAT SVIRAJU “REVOLVER” U DOMU OMLADINE

0
278
Oglasi

U petak 23. decembra 2016. beogradski Beatles tribute sastav The Bestbeat će održati tradicionalni prednovogodišnji koncert u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Ove godine program je posvećen legendarnom albumu “Revolver”, koji je objavljen početkom avgusta 1966. godine. U mnogim izborima za najbolji album svih vremena našao se u prvih pet mesta, a neretko mu se dodeljuje i posebna počasna pozicija.

Od ranih dana u klubu Cavern do krova izdavačke kuće Apple, The Bestbeat nas vode na magičnu turneju kroz šezdesete godine i muziku najbolje grupe dvadesetog veka. Program se sastoji od izvođenja pesama koje su proslavile The Beatles i promenile epohu i neće ostaviti ravnodušnim kako njihove fanove tako i publiku koja samo želi da provede jedno lepo veče za vikend.

The Bestbeat/Photo: facebook@TheBeastbeatBand
The Bestbeat/Photo: facebook@TheBeastbeatBand

Po mnogima nema bolje rok muzike od ove, a u to će se publika još jednom uveriti tokom verne rekonstrukcije doba u kome je ova grupa delovala, a po čemu su The Bestbeat poznati širom sveta.

Nastupajući sve više po velikim festivalima i manifestacijama, klubovima i gradskim trgovima, ovaj beogradski kvartet se poslednjih godina uvrstio u najbolje kontinentalne atrakcije ovog tipa.

The Bestbeat će za ovu priliku pripremiti izvođenje ove čuvene ploče uz uobičajeni set najpoznatijih hitova Fab Four. Dva sata muzike Džona, Pola, Džordža i Ringa i njihova poruka ljubavi, mira i razumevanja koja putuje već pedeset godina, dovoljni su razlozi da se prepustite i provedete veče u slavljeničkom, predprazničnom raspoloženju.

Ulaznice su u pretprodaji, po ceni od 500 dinara, preko Eventim Serbia.

HL

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime