Mračne tajne Pussycat dolls: Tražili su od nas da izgledamo kao anoreksični vanzemaljci

0
469
Oglasi
Pussycat Dolls/Photo: Promo
Pussycat Dolls/Photo: Promo

Pussycat Dolls jedna su od najuspešnijih ženskih grupa u istoriji muzike.

Žarile su u palile hitovima i izgledom, a bend su činile lepotice na čelu sa fatalnom Nikol Šerzinger, a tek posle raspada grupe, u medije su dospele brojne skandalozne tajne koje su se krile iza zavodljivih koreografija, provokativnih spotova i zaraznih hitova.

Dušu je novinarima nedavno otvorila Kimberli Vajat.

– Sve vreme sam brinula o svojoj kilaži. Stalno su nas merili i strogo pratili naše životne navike kako se ne bismo ugojile ni kilogram. Bile smo pod strašnim pritiskom. Tog perioda se ne sećam toliko po uspehu koji smo postigle koliko po konstantnim proverama i pritiscima kojima smo bile izložene kako bismo izgledale kao anoreksični vanezemaljci – iskrena je bila Kimberli u intervjuu za Mirror.

Pussycat Dolls/Photo: Promo
Pussycat Dolls/Photo: Promo

Iako je ovaj period života uveliko iza nje, ona tvrdi da tek sada oseća posledice.

– Trudim se da se hranim zdravo i da svojoj ćerki usadim takve navike, ali plašim se da će, kao i mnoge devojke širom sveta, steći poremećaje u ishrani zbog onoga što je ostalo kao rezultat modne industrije i šoubiznisa koji forsiraju izgled koji je nerealan za većinu žena. Svakodnevno, u obližnjem parku, viđam dve 9-godišnjakinje koje idu na trčanje i razgovaraju u kalorijama. To je zaista strašno – kaže Kimberli.

HL/Izvor: Mirror

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime