Mortal Kombat 13. Antievroviziju seli u Hangar

0
253
Mortal Kombat/ Photo: Vedran Ševčuk
Oglasi

Tradicionalna Antievrovizija grupe Mortal Kombat s godinama je rasla toliko da je u Beogradu postala poznata kao samostalni koncertni brend – festival na kojem su već 13 godina upravo oni hedlajneri.

Novo, 13. izdanje Antievrovizije, biće održanos u subotu, 20. maja sa početkom od 19:00 časova.

Centralni godišnji koncert Mortal Kombata publici svaki put donese nešto novo: pored pirotehničko – audio – vizuelnog spektakla, tu je i osvajanje različitih prostora.

Mortal Kombat, Deer & Beer Fest 2022/ Photo: AleX

Ovoga puta Mortal Kombat Antievroviziju seli u Hangar Luke Beograd. Biće to njihovo vatreno krštenje u ovom beogradskom prostoru, ali i još jedno mesto koje će u svoju istoriju masnim slovima upisati Antievroviziju – iako trinaestu, nikako baksuznu.

Šta će sve da gori ove godine na bini koju Mortal Kombat uvek pažljivo konstruiše za svoju publiku, ostaće neizvesno do same Antievrovizije. U tom smislu bend često iznenadi i sam sebe.

Ono što otkrivaju pred 13. izdanje jesu gosti koji će doprineti festivalskoj atmosferi. Pre Mortal Kombata, u Hangaru će da nastupe bendovi The Trigger i Seljačka buna.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTixa širom zemlje, kao i online na new.gigstix.com.

Beograđani do svojih ulaznica mogu da dođu i u pabu “Cigla i Krigla” (Dalmatinska 44).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime