MISTERIJA OTKRIVENA POSLE 19 GODINA: Falco je umro zbog – neuzvraćene ljubavi

0
1674
Oglasi
Falko/ Photo: youtube.com printscreen
Falko/ Photo: youtube.com printscreen

Njegovi hitovi “Rock Me Amadeus” i “Jeanny” slušaju se i danas, a tek sada posle toliko godina otkriveno je da je umro zbog neuzvraćene ljubavi. Jedne žene.

Austrijski pevač Falko poginuo je 1998. u saobraćajnoj nesreći u Dominikanskoj Republici. Njegov najbolji prijatelj otkrio je da se čuveni pevač pre smrti koristio narkotike.

Oko Falkove smrti postoje različiti mitovi, a često se pominjalo i samoubistvo. I eto, 19 godina posle pevačeve smrti, njegov najbolji prijatelj i bivši menadžer, progovorio je o nesreći.

Falko/ Photo: Facebook @officialfalco
Falko/ Photo: Facebook @officialfalco

U dokumentarcu Kabela 1 Hans Reinisch je rekao kako je Falko danima pre svoje smrti konzumirao drogu i alkohol jer je bio tužan, piše Blick.

Falko, koji je od 1996. godine živeo u Dominikanskoj Republici, bio je nesrećno zaljubljen u lokalnu devojku Selinu.

– Oko šest nedelja pre svoje smrti upoznao je devojku Selinu koja je živela u mestu Kabaret – rekao je Reinisch.

Pevač se čak preselio kako bi joj bio što bliže, ali otac devojke, lokalni gradonačelnik bio je protiv njihove veze. Nije mu se sviđala Falkova “divlja” prošlost. Selina je poslušala oca i udaljila se od pevača. Falko je, navodno, zbog nesrećne ljubavi opet počeo da se drogira iako je pre toga dve godine bio “čist”.

– Tri dana je jako puno pio i uzimao je drogu – rekao je Reinisch.

Falko je poginuo 6. februara, u saobraćajnoj nesreći, a prema nalazima obdukcije, imao je u organizmu 1,5 promila alkohola, kokain i marihuanu.

Bio je poznat po hitovima “Rock Me Amadeus”, “Der Kommissar”, “Vienna Calling”, “Jeanny”, “The Sound of Musik”… Prodao je 20 miliona albuma i 40 miliona singlova i bio je najprodavaniji austrijski pevač ikada.

Izvor: noizz.rs

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime