Mister Bin uopšte nije smešan lik…  Ima IQ 178, varao je ženu sa 26 godina mlađom, ćerka se odrekla njegovog prezimena…

0
594
Rouan Atkinson/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Rouan Atkinson nalazi se na spisku najinteligentnijih svetskih zvezda. Njegovo obrazovanje je ukazivalo da će baviti nečim drugim, a ne glumom, ali je ljubav prema filmu i pozorištu presudila. Rouan Atkinson postao je jedno od najupečatljivijih lica svetske kinematografije.

U svet glumačke profesije upustio nakon što je na Oksfordu magistrirao elektrotehniku, a brojni izvori navode da je njegov IQ 178.

DAO SAM SVE ŠTO SAM MOGAO DA DAM… Atkinson više ne želi da igra Mister Bina

U njegovom privatnom životu izdvaja se brak sa Sunetrom Sastri koji je trajao od 1990. do 2015. godine i koji je završen na veoma buran način.

Bivši supruznici upoznali su se na BBC televiziji gde je Sunetra radila kao šminkerka. Afera koju je čuveni Mister Bin imao sa glumicom Luizom Ford (41) razorila je njihov brak. Kako je pisao britanski Sun, prva glumčeva supruga izuzetno teško je podnela izdaju.

Genijalci svetskog šoubiznisa… Evo ko sve ima IQ veći od 135

Razvod je obavljen ekspresno, a kao razlog navedeno je nerazumno ponašanje Atkinsona. Na sve se nadovezala i odluka Rouanove i Sunetrine ćerke Lili da se odrekne očevog i uzme majčino prezime što su mnogi protumačili kao njenu reakciju na preljubu koju je počinio slavni glumac.

VRAĆA SE “CRNA GUJA”? Nova, 5. sezona, biće smeštena u moderno doba, ali sa starim glumcima…

Sin Benadžamin Atkinson nije preduzeo takav korak.

Rouan Atkinson ostao je u vezi sa Luizom i neretko se mogu videti u Londonu, kako uživaju u šetnji sa ćerkicom Islom koja se rodila 2017. godine.

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime