MIPTV STUDENT PITCH CHALLENGE… Studenti FDU iz Beograda finalisti u Kanu

0
188
MIPTV
Oglasi

U sredu, 10. aprila studenti Fakulteta dramskih umetnosti iz Beograda, kao jedna od četiri visoke umetničke škole iz celog sveta braniće svoj originalni projekat pred međunarodnim žirijem eksperata iz oblasti filma i televizije na MIPTV sajmu u Kanu.

Reč je o studentskom takmičenju MIPTV STUDENT PITCH CHALLENGE, potpuno novom događaju otvorenom za studente univerziteta iz celog sveta, koji pruža mogućnost da najkreativniji studenti predstave svoje projekte vodećim profesionalacima iz oblasti filma i televizije.

MIPTV
MIPTV

Takmičenje se održava tokom MIPTV sajma (8-11 aprila 2019) u Palati festivala u Kanu, Francuska. MIPTV je vodeći sajam posvećen razvoju i distribuciji igranih serija (originalnih i licencnih), dečjih programa, dokumentanih i TV formata (igranih i neigranih) i svake godine okuplja više od 10.000 međunarodnih delegata.

MIPTV je jedinstvena platforma za otkrivanje novih programskih sadržaja i priča koje će obići svet, u kojoj se akcenat stavlja ne samo na projekte u ranim fazama razvoja, spajanjem producenata i talenata u usponu sa urednicima i finansijerima, već i na distribuciju i nabavku gotovih programa.

Učešće studenata na sajmu su podržali Filmski centar Srbije i Francuski Institut u Srbiji.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime