Mile Kekin uskoro u Beogradu… Dva dana, dva različita koncerta u klubu Fest

0
115
Mile Kekin, Priča 2023/ Photo: AleX
Oglasi

Mile Kekin ponovo dolazi u Zemun, 21. i 22. marta u klub Fest gde će održati dva različita koncerta, sa celom svojom ekipom.

MIle Kekin objavio pesmu za Dan zaljubljenih i posvetio je – Dereku Troteru… Da, dobro ste pročitali…

Dugogodišnji Kekinov rad iznedrio je mnogo dobrih pesma, i ne mogu sve stati u jedan koncert. Zato je ovaj muzičar odlučio da nastupi u klubu Fest budu različiti. Tako da, i ako se odlučite da budete na oba, nećete se pokajati.

Mile Kekin, MTS dvorana/ Photo: AleX

– Želja mi je da na ovoj turneji publici ponudim svoj Soundtrack za život i da za svaki koncert pripremim različite set liste. Od “Šamara“, preko “Knjige Žalbe“ pa sve do “Nježno đonom“, napisao sam previše pesama da stanu u jedno veče i zato, rekoh sebi, hajde da je plan da nema plana – kaže Mile i dodaje:
– U sklopu turneje “Soundtrack za život“ početkom sledeće godine izlazi i live album, gde svako može da vidi kako zvuči moj novi bend uživo, bez fotošopa, umetnih aroma i pojačivača ukusa. Radujem se putovanjima, benzinskim pumpama, zezanju u kombiju i naravno- vama, dragi ljudi moji – dodaje Kekin.

Ulaznice za oba koncerta u prodaji su klubu Fest po pretprodajnoj ceni od 1700 dinara. Na veče koncerta ulaznice će koštati 2000 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime