Mile Kekin “nježno đonom” ponovo stupa u Zemun, 21. jula u bašti kluba Fest

0
343
Mile Kekin i Band/ Photo: Valerio Baranović
Oglasi

Mile Kekin “nježno đonom” ponovo stupa u Zemun. Mileta i njegovu sjajnu ekipu slušaćemo 21. jula od 20 sati u bašti kluba Fest. 

Mile Kekin nedavno je predstavio svoj novi album “Nježno đonom”. Kekinov prvi solo album nakon šest godina dočekan je sa oduševljenjem od strane publike i kritike. Sadrži 12 novih pesama koje odaju utisak mešavine rock, punk i pop zvuka.

Mile Kekin za Headliner.rs o sudbini Hladnog Piva: Nije sve tako sivo, ali ne želim više da bežim od sebe…

Dugoočekivan i najavljivan, album “Nježno đonom” zamišljen je kao skup pesama uz koje čovek može da zapeva, zapleše, nasmeje se ali i da se zamisli nad samim sobom. Nastao u periodu od 2020. do 2023. godine koje su ceo svet obeležile pandemijom, skoro dvogodišnjom sviračkom pauzom, pa i potresima, privatnim, poslovnim i bukvalnim, Mile album opisuje kao poletnijiji, optimističniji i vrckaviji od vremena u kojem je nastao. Baš u inat svemu tome, sve pesme pršte životnom energijom i humorom.

Novi album Mile je najpre najavio pesmom “Mala” za koju je objavljena i istoimena slikovnica koju je velemajstorski naslikao Tomislav Torjanac.

Nakon toga usledio je “Ratnik svjetla”, pa paralelno s albumom i lyric video za „Guvernal“ a nedavno je sa albuma “Nježno đonom” izdvojen i singl “Zubić vila”, koja, iako razdragana i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku.

“Guvernal” dobio video izdanje… Glavni junak u novom spotu Mileta Kekina je Indijac Rakesh Vetagire

“Najzabavnija je to apokaliptična pesma ikad napisana, a mogli bismo je opisati kao lekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Tramp i Forest Gamp nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera”, opisana je ova pesma.

“Zubić vila” je pesma koja je posebna po mnogočemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jednoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin.

 Album “Nježno đonom” Mile Kekin promovisaće uživo u Zemunu 21. jula u bašti kluba Fest.  

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara u prodaji su u klubu Fest i online na Gigstix.com: https://new.gigstix.com/…/mile-kekin-beograd-21-jul-2023/.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime