Mik Džeger: Katalog benda neću da ostavim deci, ne treba im 500 miliona dolara da dobro žive…

0
3360
Mik Džeger, screenshot YouTube @QwithTomPower
Oglasi

Pesma Rolling Stonsa kaže “You Can’t Always Get What You Want”, a čini se da se s tim slaže i vođa benda Mik Džeger koji je nagovestio da bi katalog benda mogao da ode u dobrotvorne svrhe umesto da ga ostavi svojoj deci.

Govoreći za Wall Street Journal, Džeger je rekao da ne planira da proda katalog benda sa albumima posle 1971. sugerišući da bi umesto toga mogao da ode u dobrotvorne svrhe.

– Deci ne treba 500 miliona dolara da dobro žive – rekao je slavni muzičar, dodavši da ako katalog ode u dobrotvorne svrhe “možda učini nešto dobro u svetu”.

Javi mi kako je to imati 80… Pogledajte kako je Kit Ričards čestitao rođendan Džegeru

Džeger ima osmoro dece. Najstarije “dete” ima 52, a najmlađe šest godina. Najstarijeg Karisa dobio je 1970. sa glumicom Maršom Hunt. Svoju drugu ćerku Džejd (51) dobio je godinu dana kasnije sa bivšom suprugom Bjankom Džeger.

Pevač je sa glumicom Džeri Hol dobio četvoro dece – ćerke Elizabet (39) i Džordžiju Mej (31) i sinove Džejmsa (38) i Gabrijela (25). Lukas (24) rođen je 1999. godine dok je bio u vezi sa manekenkom Lucijanom Đimenez Morad, a 2016. dobio je svoje najmlađe dete, ćerku Devero, sa koreografkinjom i bivšom balerinom Melani Hamrik.

Tina Tarner priznala: Uvek sam bila zaljubljena u Mika Džegera, ali nije ispao fer…

Bend do danas još uvek ne poseduje autorska prava na neke od svojih najvećih hitova. U opsežnom intervjuu Džeger je takođe govorio o tome kako je prepoznao sličnosti između problema vlasništva koje je Tejlor Svift imala sa svojom izdavačkom kućom i rane muzike Rolling Stonesa. Naime, bend do danas još ne može da dođe do autorskih prava na neke od svojih najvećih hitova.

Kako je došlo do toga da se Džeger “sažali” na đavola… Kriva su dva slavna pisca

– Industrija je bila u tolikom povoju da nije imala podršku i količinu ljudi koji su mogli da vas savetuju kao sada. Ali znate, to se još uvek događa. Mislim, pogledajte šta se desilo Tejlor Svift! Zapravo ne znam detalje, ali očigledno nije bila srećna – rekao je Džeger.

Kit Ričards o Džegerovom solo albumu: To vam je kao “Mein Kampf”, svi imaju tu knjigu, ali je niko nije pročitao

The Rolling Stones su ranije ovog meseca najavili album “The Hackney Diamonds”, što im je prvi album u 18 godina. Objavili su i pesmu “Angry”, koja se takođe na njemu nalazi, a bend je ovih dana objavio pesmu “Sweet Sounds of Heaven” koju su snimili sa Lejdi Gagom i Stivijem Vonderom.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime