Metal spektakl u selu pored Beča… Dolaze Metallica, Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills i Mammoth WVH

0
397
Metallica/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Metallica je dodala dva nova datuma svetskoj turneji koja prati aktuelni album “72 Seasons”. Posle pet godina, metal legende se vraćaju u Austriju gde će 1. juna 2024. nastupiti na događaju pod imenom Racino Rocks. Metal spektakl uveličaće bendovi koji otvaraju za Metallicu – Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills i Mammoth WVH, bend sina Edija Van Hejlena.

Da li Metallica zna gde je Bačka Topola?

Iako na stranicama benda piše da je lokacija koncerta Beč, Metallica zapravo dolazi u Ebrejčsdorf, gradić 30-40 kilometara južno od Beča. Na spektaklu se očekuje 60.000 ljudi.

“Pored potpuno rasprodanih dvostrukih nastupa i tri festivala u samo sedam gradova, nastup Metallice na Racinu jedini je način da doživite kultni bend u Evropi 2024.”, stoji na web stranici Ticketmastera, kao i objašnjenje da je to “samo 20 minuta od Beča”, “idealna atmosfera na otvorenom sa savršenom infrastrukturom, dobrim saobraćajnim vezama i dovoljnom parkirng mesta”.

Los Anđeles voli “svoju” Metallicu, ali Metallica to debelo plaća…

Metallica je 27. aprila započela svoju “M72 World Tour” u Johan Cruijff Areni u Amsterdamu povodom objave albuma “72 Seasons”. Na ovoj turneji, Metallica nastupa u krugu, što znači da su okruženi publikom sa svih strana dok sviraju u sredini dvorane. Turneja traje sve do kraja septembra sledeće godine, a bend će tokom tog perioda svirati širom Evrope i Severne Amerike.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime