Menson je mrtav, živeo Menson: Pevača pomešali sa serijskim ubicom… mada ne sasvim slučajno

0
570
Oglasi
Merilin Menson/Photo: facebook@MarilynManson
Merilin Menson/Photo: facebook@MarilynManson

Masovni ubica Čarls Menson preminuo je u ponedeljak, u 83. godini, a neki su se “malo” zbunili pa “sahranili” čuvenog pevača istog prezimena.

Tokom šezdesetih Menson je manipulisao svojim sledbenicima koji su ubili sedam ljudi u Los Anđelesu, uključujući i glumicu Šeron Tejt.

 

Menson je, kako piše britanski list Indipendent, predstavljao sinonim za zlo i ludilo, pa je, pišu te novine, “prirodno da je njegovo prezime poslužilo kao inspiracija za jednu od najkontroverznijih rok zvezda na svetu – Merilina Mensona.

 

Umetničko ime muzičara Merilina Mensona, čije je pravo ime Brajan Varner, nastalo je spajanjem prezimena Čarlsa Mensona i imena glumice Merilin Monro.

U autobiografskoj pesmi “Long hard road out of hell”, roker je napisao:

– Balans između dobra i zla i izbora između njih su verovatno jedini najvažniji aspekti koji oblikuju naše ličnosti i čovečanstvo. Merilin Monro je imala mračnu stranu, baš kao što Čarls Menson ima dobru, inteligentnu stranu.

Smrt serijskog ubice izazvala je potpunu zbrku na internetu, pa su neki pomislili da je poznati muzičar Merilin Menson preminuo.

Iako verni fanovi ovog muzičara, neki su se u prvi momenat zbunili i oglasili na društvenim mrežama kako bi mu odali počast.

 

Poznati muzičar nije komentarisao smrt ubice, ali je objavio njegovu sliku na Tviteru i u opisu stavio link obrade pesme Čarlsa Mensona “Sick City”.

HL/Izvor: cdm

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime