Menadžer Britni Spirs dao otkaz posle 25 godina… Njegovo objašnjenje je krajnje licemerno

0
176
Oglasi
Britni Spirs/Photo: facebook@britneyspears
Britni Spirs/Photo: facebook@britneyspears

Leri Rudolf, menadžer pop zvezde Britni Spirs, podneo je ostavku posle 25. godina, pošto je pevačica rekla na sudu da je bila prinuđena da nastupa protiv svoje volje, a po svemu sudeći, ove reči mu nikako nisu prijale.

Britni trenutno vodi borbu oko okončanja starateljstva njenog oca koji joj upravlja životom, imovinom i finansijama unazad već 13 godina, piše BBC, a sledeće ročište o ovom predmetu zakazano je za 14. jul.

AGONIJI BRITNI SPIRS NEMA KRAJA… SUD PONOVO ODBIO ZAHTEV PEVAČICE ZA UKIDANJE STARATELJSTVA

Rudolf je svoju ostavku podneo u pismu pevačicinom ocu, gde piše da je poslednji put bio u komunikaciji sa Britni pre dve i po godine kada ga je ona obavestila da želi da napravi pauzu u radu.

“Ranije danas, postao sam svestan da je Britni izrazila svoju nameru da se službeno povuče. Kao njen menadžer, verujem da je u Britninom najboljem interesu da dam ostavku iz njenog tima jer moje profesionalne usluge više nisu potrebne”, napisao je Rudolf u pismu.

Podsetimo, sada već bivši menadžer Britni Spirs, Lutfi, tvrdi da pevačica pozajmljuje telefone od nepoznatih ljudi kako bi mogla da komunicira sa njim.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime