Matine u Dorćol Platzu uz Kevina Yosta

0
142
Oglasi
Kevin Yost/ Photo: Promo

Dorćol Platz otvara sezonu matine partija u Dorćol Platzu. Prvi u nizu matine (subota, 17. februar) obeležiće sjajni bitovi kultnog DJ-a Kevina Yosta. Kevin je bio više puta na Exitovoj Dance areni, a ovoga puta dolazi na Dorćol.

Pored Yosta muziku će puštati i Vlada Eye, Leche i Vladislav Rashkov, a događaj počinje u 15:00 časova.

Nema jednog žanra ili stila kojim bi se mogla klasifikovati mnoga postignuća Kevina Yosta.

Otkako je uzeo palice za bubnjeve sa četiri godine, Kevin je opsednut stvaranjem i izvođenjem muzike. DJ, producent, kompozitor za filmove, bubnjar… konstantno se razvijao i napredovao zadovoljavajući svoju strast.

Sredinom osamdesetih, u jedanaestoj godini, Kevin je otkrio svoje životne ljubavnice: DJ-ing i house muziku. Naredne godine posvetio je razvijanju svog duboko džezovskog house stila, a 1998. godine proslavio se svojim prvencem “One Starry Night”, koji ima posebnu čast da bude smatran klasikom deep housea.

Sa gotovo 100 singlova, 8 albuma i mnogo mix CD-ova tokom godina, Kevin je stekao reputaciju umetnika koji nema želju da prestane stvarati muziku i gurati granice.

Reći da muzika govori kroz Kevina Yosta je istina. Njegove neobjavljene trake se približavaju brojci od 1500. Za Kevina, DJ-ing je veoma lična stvar koju deli sa ljudima koji dođu da ga čuju, a poznat je po tome što pušta setove sa potpuno originalnom, neobjavljenom muzikom.

Pored ličnog pristupa DJ-ingu, Kevin je osmislio i novi live show nazvan “Live & Improvised”. Kevin opisuje ovo kao svoj “studio na sceni”, i kako samo ime sugeriše, sva muzika se stvara u trenutku.

Svaki nastup je potpuno drugačiji, jer prilagođava svoju muziku uživo kako bi poveo publiku na putovanje. Za Kevina, predstava je posebna jer omogućava publici da doživi muziku u trenutku njenog stvaranja.

Publika je pozvana u privatni svet Kevina Yosta, i pružena joj je doživljaj kojim je on bio zaražen celog života, taj sveti trenutak kada inspiracija postane opipljiva stvarnost i muzika udahne život.

Satnica:
– 15:00 – Leche
– 17:00 – Vladislav Rashkov
– 18:00 – Kevin Yost
– 20:00 – Vlada Eye

Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete da kupite u pretprodaji na Gigstixu, a moći će da se kupe i na ulazu u klub.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime