Marvel obradovao fanove Deadpool franšize… Objavljen prvi trejler za “Deadpool and Wolverine”

0
110
Deadpool and Wolverine/ Photo: Promo (MCF)
Oglasi

Marvel studio objavio je trejler za dugoočekivani nastavak “Deadpool” franšize, koji će se u domaćim bioskopima naći tokom leta ove godine. Tačnije, od 25. jula.

Posle šest godina pauze, u Marvelov filmski univerzum vraća se Deadpool u čijem trećem nastavku Rajan Rejnolds ponovo uplovljava u glavnu ulogu.

Reditelj filma Šon Levi koji je već sarađivao sa Rejnoldsom na filmu “Glavni heroj”, ukrstio je dvojicu poznatih Marvelovih likova, Dedpula i Vulverina. Na velikom platnu kao Vulverin vraća se australijski glumac Hju Džekman.

Deadpool and Wolverine/ Photo: Promo (MCF)

Ko je Deadpool? Pravo ime mu je Vejd Vilson i bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog retke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima zbog čega su naučnici probali mnogo toga, ali u tome nisu u potpunosti uspeli.

Vilson je zadobio oboljenje i celo telo mu je uništeno i prekriveno odbojnim ožiljcima. Kako je sve išlo na lošu stranu, Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo, pa je on u sebi stvorio još ličnosti sa kojima se često sukobljava.

Naposletku, uz pomoć tretmana postaje besmrtan. Kako bi sakrio svoj fizički izgled iskreirao je svoj prepoznatljiv kostim i postao anti heroj – Deadpool.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime