Maroon 5 ipak nastupili na SuperBowlu, publika razočarana – skoro kao utakmicom…

0
208
Oglasi
MAroon 5/Photo: YouTube printscreen
MAroon 5/Photo: YouTube printscreen

Nastupi na 53. NFL SuperBowlu glavna su tema rasprave na društvenim mrežama.

U poluvremenu okršaja Petriotsa i Remsa, nastupili su Maroon 5, Trevis Skot i Big Boi, član nekadašnje grupe Outkast.

Problem je nastao uoči samog događaja, koji širom sveta gledaju stotine miliona gledalaca – od muzičara kojima je ponuđeno da nastupaju, javnost je zatražila da bojkotuju taj šou u znak podrške Kolinu Keperniku.

Neki od njih su odbili da nastupe, a organizatori su ipak uspeli da pronađu zainteresovane, pa su tako ipak nastupili bend i dvojica repera.

Maroon 5 na meti je kritika jer je frontmen Adam Levin ranije izjavio da će nastup sadržati “omaž Keperniku”, momku koji je klečao tokom američke himne da bi protestovao protiv policijskog nasilja nad pripadnicima afroameričke zajednice.

“Omaž” se sastojao od toga što je svetiljkama ispisano “Jedna ljubav”, a sa bine su pušteni baloni na kojima su pisale “motivacione”, poruke poput “Smeši se”, “Izdrži”, “Inspiriši”, “Zagrli”. Veći omaž priređen je tvorcu crtaća “Sunđer Bob”, koji je preminuo krajem prošle godine. Na bini se pojavila njegova slika, kao i insert i muzika iz crtaća, pre nastupa Trevisa Skota.

Javnost se slaže – nastup je bio veliko razočaranje, a navodi se i da je publika u delu oko bine bila angažovana i plaćena.

Da podsetimo, u jednoj od najgorih i najdosadnijih utakmica u istoriji SuperBowla Petriotsi su pobedili Remse sa 13:3.

HL/Izvor: mondo.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime