Malady Lane objavili novi singl “Kissing Mirrors” i vrlo zanimljiv spot

0
208
Oglasi
Malady Lane/Photo: Marko Plečko
Malady Lane/Photo: Marko Plečko

Zagrebački bend Malady Lane snimio je video spot za pesmu “Kissing Mirrors”, s aktuelnog albuma “Nothing Is Too Far Anymore” smestivši njegovu radnju usred umetničke instalacije.

“Kissing Mirrors” CKrisu Ijanu daje priliku da pokaže raskoš vokalnih mogućnosti uz pratnju bogatih gitarskih deonica skladno sljubljenih s ritam sekcijom. Post grunge uticaji poprimaju radiofonično ruho, a energije i žestine ne nedostaje ni na debi albumu “Nothing Is Too Far Anymore” na kojem se singl nalazi.

Instalacija “Mali Zagreb” ugostila je četvorku Malady Lane koja na nekoliko lokacija okupira pažnju posmatrača i slušalaca. Tako je singl “Kissing Mirrors” utkan u zagrebačke ulice sećanja dok članovi benda, naočigled slučajnih prolaznika, ali skriveni od užurbanih pogleda, pred minijaturama krate dokolicu.

Malady Lane/Photo: Marko Plečko
Malady Lane/Photo: Marko Plečko

Snimanje su odradili Hrvoje Baudoin i Tomislav Tukša, režiju i produkciju videospota potpisuju Marko Nemec i Hrvoje Baudoin, dok je scenario ideja Marka Nemeca samostalno, montažu je odradio Hrvoje Baudoin.

Autor teksta je Kris Ijan, a muziku potpisuje ceo bend. Dodatni instrumenti izglačali su zvuk zahvaljujući sve zapaženijem producentu Dostave Zvuka, Leonardu Klaiću, koji je zaslužan za miks i master a s Malady Laneom odradio je i produkciju. Vokal je snimio Borna Mijolović, a instrumente Miro Kadijević.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime