Mads Mikelsen reagovao na rimejk “Još jedne runde” koji hoće da radi Leonardo Dikaprio: Neće to biti tako jednostavno…

0
214
Oglasi
Mads Mikelsen, Another round promo
Mads Mikelsen, Another round promo

Mads Mikelsen dao je intervju za portal Entertainment Weekly u kojem je progovorio i o najavljenom snimanju američkog rimejka filma “Još jedna runda” koji je osvojio nagradu Oskar za najbolji strani film ove godine. Appian Way Productions, filmska kompanija u vlasništvu Leonarda Dikaprija, kupila je prošlog meseca prava na snimanje rimejka i najavljuje se da će upravo Leo u američkoj verziji imati glavnu ulogu, onu koju je u originalu imao Mads Mikelsen.

Dikaprio snima američku verziju Oskarom nagrađenog filma “Another Round”… Može li da bude bolji od Mikelsena?

“Još jedna runda” je duhovita ali i tragična priča priča o četiri sredovečna prijatelja i kolega koji odluče da eksperimentišu s alkoholom smatrajući da će im to popraviti privatne i poslovne živote. Mikelsen je rekao kako shvata želju za snimanjem rimejka jer se radi o univerzalnoj temi a film bi u američkoj verziji mogao da privuče još više gledalaca. S druge strane, on smatra kako ne može doći do jednostavnog prebacivanja danske verzije u američku jer između danske i američke kulture postoje značajne razlike.

– Uvek je teško napraviti rimejk, ali s druge strane razumem zašto. Iako bi puno ljudi moglo da gleda original, on nije toliko veliik film. Taj rimejk će biti zanimljiv. Postoje određene kulturološke razlike u pogledu alkohola od države do države, posebno između Danske i Amerike. Svi se pitaju neće li u Americi tome pristupiti drugačije? Može biti. Možda i ne. Film govori o prihvatanju života i ponovnom pronalaženju vašeg života. Mislim da ako to shvate, mogli bi da naprave dobar film – izjavio je Mikelsen.

Veća i od filma i od života… Zašto Lars Ulrih (i još milioni ljudi) ovu filmsku scenu smatraju najboljim opisom 2020. godine

Smatra se da je Mikelsen glumom u filmu “Još jedna runda” pokazao kako je odličan glumac i da nije stvoren samo za uloge negativaca kakve dobija u Holivudu. S druge strane, Dikaprio je izbirljiv po pitanju uloga pa bi prihvatanje glavne uloge u rimejku filma “Još jedna runda” značilo da smatra kako je to i te kako vredna priča koja mora da dobije američku verziju

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime