Madresi šire “Alergiju na zlo”… Nastavlja se koncertna promocija aktuelnog albuma zrenjaninskih Ramonsa

0
206
Oglasi
Madresi/ Photo: Milan Maksimović
Madresi/ Photo: Milan Maksimović

Posle predstavljanja albuma “Alergija na zlo” u Beogradu (Akademija 28), Lukićevu (matična kafana – Kod Gare), Bečeju (Zombi klub) i Zrenjaninu (Mamurno magare), Madresi nastavljaju koncertznu promociju svog trećeg izdanja i to:
4. novembar – Mužlja (Halloween party)
24. novembar – Beograd (Kuglaš)
1. decembar – Subotica (Klub Mladost)
9. decembar – Šabac (Klub Fleka)

Pored pesama sa pomenutog albuma koji se nalazi na mnogim online muzičkim servisima, a koji će uskoro izaći i na CD-u (u izdanju Miner Recordsa), bend će svirati i pesme sa prethodna dva albuma “Odvedi me odavde” (Balkanrock Records) i “Prodajem emocije” (Miner Records).

Madresi/ Photo: Nandor Vaci
Madresi/ Photo: Nandor Vaci

Poruku albuma “Alergija na zlo” najbolje su objasnili sami Madresi u izjavi za Minerhead (štampano izdanje):
– Lopovluk, licemerje, poltronstvo, korupcija i drugi oblici zla su se uvukli u sve segmente društva tako da su pojedinci koji se trude da poštuju moralne vrednosti poput časti i poštenja marginalizovani i već odavno imaju alergiju na zlo.

Na predstojećim koncertima publika će biti u prilici da čuje mnoštvo zaraznih rokenrol rifova pomešanih sa Ramones pankerajem, interesantnim tekstovima i pevljivim refrenima što Madresima daje jedan autentičan zvuk odnosno jedno zdravo i smisleno rokanje.

I samo još da dodamo, ovaj Zrenjaninski pank rok trojac su: Vladimir Maksimović (gitara, vokal), Nenad Ivanić (bubnjevi) i Žolti Vaci (bas gitara, prateći vokal).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime