Madona otkrila da je bila u indukovanoj komi i da je tada – razgovarala sa Bogom…

0
211
Madona, screenshot YouTube
Oglasi

Madona se prisetila “iskustva bliske smrti” na svom rasprodatom nastupu u Los Anđelesu u ponedeljak uveče i rekla fanovima da je njena prva reč kada je izašla iz indukovane kome posle četiri dana, bila – “ne”.

– Prilično sam sigurna da mi je Bog rekao: ’Želiš li da dođeš? Hoćeš da pođeš sa mnom? Odgovorila sam “ne“ – rekla je Madona.

Ne, Kventine, to nije pesma o penisu… Kako je Madona objasnila Tarantinu značenje hita “Like a Virgin”

Pop ikona je bila primorana da pomeri niz datuma na svojoj svetskoj turneji Celebration Tour u junu prošle godine zbog medicinskog problema.

“U subotu, 24. juna, Madona je razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj nezi“, napisao je tada njen dugogodišnji menadžer Gaj Oziri na Instagramu. “Njeno zdravlje se popravlja, ali je i dalje pod medicinskom negom. Očekuje se potpuni oporavak”.

– Ovi koncerti svake večeri mi fizički nisu tako teški – rekla je ona, prenose agencije. – Emotivno mi je teško jer vam zaista pričam priču o svom životu. Srce nosim na dlanu Pala sam sa mnogo konja i slomila mnogo kostiju… ali ništa me ne može zaustaviti.

Dobro je Madona… Pevačica izašla s intenzivne nege, prevezena na kućno lečenje

Madona se potom prisetila i razgovora sa Ozirijem dok je bila u biolnici.

– Rekao je, ‘Pa, kada misliš da želiš da se vratiš na turneju?’ Izvadila sam cevčicu s kiseonikm iz nosa, pogledala ga i rekla, ‘za dva jebena meseca!’ Ponekad jednostavno morate da kažete neko sranje i pustite ga u svemir. I to se onda desi.

Pevačica je pozdravila svog lekara koji je bio u publici, i setila se da se osećala vrlo nervozno pred povrtak na scenu.

– Zvala sam svaki drugi dan i pitala svog doktora zašto nemam energije, kada će mi se energija vratiti? Kada ću se ponovo osećati kao ranije? Kada mogu ponovo na turneju?

Sve što bi rekao je: ‘Izađi na sunce’… Bilo mi je tako teško da odem od kuće do dvorišta i sedim na suncu. Znam da to zvuči suludo, ali bilo je teško.

Madona posle 20 godina objavila necenzurisanu verziju ozloglašenog spota za “American Life”

Na kraju, njeno zdravstveno stanje primoralo je Madonu da uspori i počne da osluškuje svoje telo.

– Čudna je stvar da se konačno ne osećam kao da imam kontrolu, ali to je bila moja lekcija: da se pustim – rekla je ona za People.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime