Ludilo je na vrhuncu… U Ukrajini se ratuje, a svetske TV mreže se utrkuju oko prava za emitovanje serije u kojoj glumi Zelenski

0
653
Oglasi
Volodimir Zelenski/Photo: YouTube printscreen
Volodimir Zelenski/Photo: YouTube printscreen

Pre nego što je poznao predsednik Ukrajine, komičar i glumac Volodimir Zelenski igrao je ostvarenju “Sluga naroda”.

TV mreže iz celog sveta nadmeću se za prava na komičnu seriju koja je proslavila ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. Serija “Sluga naroda”, gde je Zelenski glumi ukrajinskog predsednika, prvi put je emitovana 2015. godine u Ukrajini.

Volodimir Zelenski - Sluga bnaroda, promo
Volodimir Zelenski – Sluga bnaroda, promo

U seriji, glumac i komičar igrao je Vasilija Petroviča Goloborodka, nastavnika srednje škole koji je se kandiduje za mesto predsednika nakon što je snimak učenika, na kojem on osuđuje zvaničnu korupciju u Ukrajini, postao viralan.

OVAJ SVET JE OTIŠAO U… NAJAVLJEN FILM O ZELENSKOM, “ODABRAN” VEĆ I GLUMAC ZA ULOGU UKRAJINSKOG PREDSEDNIKA, TVITERAŠI PORUČUJU: DA LI STE NORMALNI? LJUDI UMIRU…

Goloborodko (kojeg glumi Zelenski) se priprema da vodi zemlju, istovremeno stiče privilegije da bude lider držeći se svog normalnog života. Serija je bila hit u Ukrajini, imala je tri sezone i spin-of film. Otkako je Zelenski postao lice ukrajinskog prkosa ruskoj invaziji, interesovanje za šou je dostiglo vrhunac i u inostranstvu.

Kanal 4 je objavio da ima prava na “Slugu naroda” u Velikoj Britaniji i planira da emituje epizodu u nedelju, pored aktuelne emisije o Zelenskom. Eccho Rights, kompanija koja drži prava na serije, je takođe izvestila o interesovanjima za šouu na Bliskom istoku, grčke televizije ANT 1 i PRO TV televizije u Rumuniji, kao i sa emiterima u Bugarskoj, Moldaviji, Estoniji, Francuskoj, Finskoj i Gruziji, piše euronews.com.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime