LP DUO predstavili i treći singl sa albuma “Duality”… Evo kako zvuči “Lemon, Honey, Ginger”

0
237
LP Duo/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)
Oglasi
LP Duo/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)
LP Duo/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)

Samo sedam dana pre izlaska novog albuma “Duality”, LP Duo predstavlja i treći singl koji će se na njemu naći, a koji nosi naziv “Lemon, Honey, Ginger”.

Da inspiracija leži u apsolutno svemu što nam se događa i što nas okružuje, dokazuje ova harmonična kompozicija za dva hibridna klavira.

– Budući da je pesma nastajala dok smo bili naizmenično bolesni, naziv je omaž sastojcima koji su nas spasili tokom sezone gripa i direktno uticali na harmoniju koja vlada u ovoj kompoziciji – objašnjavaju Sonja Lončar i Andrija Pavlović, koji stoje iza umetničkog imena LP Duo.

Posle “Analog Love” i “Prince de Galles”, LP Duo donosi i treći singl sa albuma “Duality” koji će biti predstavljen 20. septembra u izdanju Universal Music Serbia, a se može naći u pretprodaji na svim dostupnim servisima, kao i na ploči i CD-u.

Novi album po prvi put će na jednom mestu okupiti autorske kompozicije ovog dua pisane za hibridni klavir – potpuno nov instrument kreiran u jedinstvenom projektu “Quantum Music” koji prvi put u takvu vezu dovodi muziku i kvantnu fiziku.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime