Lovefest obradovao 200 najvatrenijih fanova muzičkim događajem na Belom Dvoru

0
171
Lovefest Court/ Photo: Promo
Oglasi

Manje od mesec dana pre početka dvanaestog izdanja festivala ljubavi u Vrnjačkoj Banji, Lovefest je iznenadio 200 najbržih i najvećih fanova, koji su kupili VIP ulaznice za festival i priredio im nesvakidašnji muzički događaj na Belom Dvoru. 

Lovefest Court, novi koncept i muzičko iskustvo, održan je juče u kraljevskoj rezidenciji. Prvi put u istoriji ovog zdanja, dozvoljeno je da se napravi ovakav muzički događaj, a Beli Dvor je samo prva u nizu specifičnih lokacija u Srbiji koje često nisu dostupne ljudima za svakodnevno posećivanje.

Lovefest Court/ Photo: Promo
Lovefest Court/ Photo: Promo

Za nesvakidašnji ambijent posebno je biran i lineup, pa su posetioci prvog Lovefest Courta zalazak sunca dočekali uz Dan Shakea, di-džeja koga će publika imati priliku da čuje i na Heineken Lovefestu 5. avgusta. Pored njega, za di-džej pultom su se našli i Marko Milosavljević, kao i dvojac Trole i Vlada Russ.

Ideja za kreiranje novog projekta potekla je iz potrebe da se mladim ljudima predstave sve lepote koje Srbija ima, pa će tako Lovefest Court sa izvođačima iz celog sveta obići veoma specifične i najlepše lokacije u našoj zemlji.

Lovefest Court nije događaj komercijalnog tipa, već za cilj ima promociju Srbije i pre svega edukaciju mladih o lepotama i vrednim kulturnim baštinama koje naša zemlja poseduje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime