Lovefest Experience i Džef Majls: svirka koja spaja generacije

0
237
Oglasi
Džef Majls/ Photo: Promo
Džef Majls/ Photo: Promo

Dugo očekivani koncert svetske tehno legende Džefa Majlsa i Simfonijskog orkestra Radio televizije Srbije održaće se 24. novembra u 21:00 čas u BelExpo centru u Beogradu. Majls, koji se već nalazi u Beogradu, je na konferenciji za medije istakao da jedva čeka koncert za koji kaže da ne spaja samo različite muzičke žanrove, već i različite generacije.

– Predstavnike Lovefesta već dobro poznajem, a sada sam na probama upoznao i prvi put svirao sa Simfonijskim orkestrom RTS-a i dirigentom Bojanom Suđićem. Već posle prve probe bio sam siguran da će ovo biti odličan koncert i uzbuđen što ću se po prvi put na ovaj način predstavim beogradskoj publici –  rekao je Majls.

majls

U BelExpo centru biće odsvirano 14 numera, među kojima je i kultna pesma “The bells”, a tokom koncerta umetnik će publici predstaviti i objasniti svaku od svojih izvedbi i tako nas povesti na jedinstveno muzičko putovanje.

Pre zvaničnog početka koncerta srpski di-džej Marko Milosavljević imaće poseban set u kome će puštati eksperimentalnu muziku, kao uvod u posebnu muzičku priču Džefa Majlsa i Simofnijskog orkestra RTS-a. Zvaničan početak koncerta zakazan je za 21:30, a nekoliko minuta pre toga sve posetioce očekuje posebno iznenađenje. Posle ponoći, u BelExpu će nastupiti i pionir regionalne tehno scene Dejan Milićević, kao i mladi di-džej Kristijan Molnar. Za sve posetioce kapije će biti otvorene od 20:00 časova.

Zbog velikog interesovanja organizatori su u prodaju pustili kontigent od poslednjih 100 ulaznica, koje mogu da se nabave u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime