Love Hunters koncertom u Beogradu 14. decembra promovišu album “Mother Mono Father Demo”

0
177
Love Hunters,/Photo: photo Vladimir Veličković
Oglasi

Kultni bend Love Hunters će promovisati album “Mother Mono Father Demo” koncertom u Zappa Bazi u četvrtak, 14. decembra od 21 čas. Muzičku najavu za koncert Novosađana prirediće bend Crna lista.

Posle osam godina izdavačke pauze grupa Love Hunters objavljuje novi, osmi studijski album. Reč je o grupi koja je tokom devedesetih relativno brzo uspela da skrene pažnju šire muzičke javnosti intrigantnim tekstovima a pre svega specifičnim izrazom njenog frontmena Milana Mumina.

Milan Mumin otkrio kako su Love Hunters umalo postali Snegovi Kilimandžara…

Album “Mother Mono Father Demo” dolazi u trenutku temeljnog redefinisanja kompletnog izraza grupe Love Hunters. Između dva izdanja Mumin je objavio dva solo albuma u Americi, snimio je igrani film “Love Hunter” i dva dokumentarca o bendu a objavljeni su lajv album i DVD.

– Ovo je, svakako, album koji smo kao bend dugo čekali. Posle nekoliko neuspelih pregovora sa nekoliko izdavačkih kuća, on konačno izlazi za kuću Mascom i to na vinilu, što nam je bilo i najbitnije – izjavio je Milan Mumin povodom izlaska albuma.

Love Hunters – Mother Mono Father Demo, cocer

Na novom albumu Huntersi nastupaju u standardnoj postavi: dve gitare, bas, bubnjevi i glas. Pored nekoliko pesama koje već izvode na koncertima, istakli su se neki favoriti poput numera “IFL”, “The Aunt” ili “New Baby Overdose”. Bend sa velikim nestrpljenjem očekuje koncert u Beogradu rekao je Mumin i dodao:

– Dugo nismo imali solistički koncert u Beogradu. Veoma se radujemo. Beogradska publika je uvek bila posebna i nama, uz novosadsku i zrenjaninsku, veoma draga! Kad se tome pridoda i ovaj divan povod, sve je super!

Ovo bi trebalo da bude izveštaj sa koncerta Love Huntersa u Garaži, ali… Koga boli za to! Sram nas bilo!

Prema rečima Milana Mumina album “Mother Mono Father Demo” zauzima posebno mesto u njegovoj karijeri, prvenstveno zbog nekoliko atipičnih pesama za Hunterse.

Poseban paket za fanove, karta + LP, dostupan je na mascom.rs. Karte za beogradski koncert su u prodaji na tickets.rs, gigstix.com, kao i u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime