Lizzo se oglasila posle optužbi za zlostavljanje plesačica: Sve lažete, bila sam u vašoj koži…

0
278
Lizoo, screnshot instagram lizzobeeating
Oglasi

Pevačica Lizzo trenutno se suoava sa tužbama od strane tri bivše plesačice. Pevačicu optužuju za seksualno uznemiravanje i navode da su ona i njena producentska kuća stvorile “toksično radno okruženje”.

Tužiteljke Ariana Dejvis, Kristal Vilijams i Noel Rodrigez podigle su brojne optužbe – za seksualno uznemiravanje, vređanje na osnovu vere i rase i diskriminaciju zbog invaliditeta.

Lizzo optužena za seksualno zlostavljanje: Terala svoje plesačice na bizarne perverzije…

Pevačica se sada oglasila u vezi optužbi na profilima društvenih mreža, proglasivši ih – lažnim:

“Poslednjih nekoliko dana bilo je iznimno teško i vrlo razočaravajuće. Moja radna etika, moral i ugled su dovedeni u pitanje. Moj karakter se kritikuje. Obično izaberem da ne odgovaram na lažne optužbe, ali ove su neverovatne koliko neverovatno i zvuče i toliko nečuvene da moram na njih da odgovorim.

Ove senzacionalizirane priče dolaze od strane bivših zaposlenih devojaka koje su već javno priznale da im je rečeno da je njihovo ponašanje na turneji bilo neprimereno i neprofesionalno.

Kao umetnica uvek sam bila jako strastvena oko onoga što radim. Svoju muziku i svoje nastupe shvatam ozbiljno jer na kraju dana samo želim da iznesem najbolju umetnost koja predstavlja mene i moje fanove. Sa strasti dolaze naporan rad i visoki standardi. Ponekad moram da donosim teške odluke, ali moja namera nikad nije da učinim da se neko oseća neprijatno ili kao da nisu vrednovani kao važan deo tima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Nisam ovde da me gledaju kao žrtvu, ali znam i da nisam zlikovac kakvim su me ljudi i mediji predstavili zadnjih dana. Vrlo sam otvorena u vezi svoje seksualnosti i izražavanja sebe, ali ne mogu da prihvatim ili dopustim ljudima da iskoriščavaju tu otvorenost da me prikažu kao nešto što nisam. Ništa ne shvatam toliko ozbiljno kao poštovanje koje kao žene zaslužujemo na ovom svetu. Znamo kako je to kada te body sham-uju na dnevnoj bazi i apsolutno nikad ne bih kritikovala ili otpustila zaposlenu zbog njene težine.

Povređena sam, ali neću da dozvoli da ono dobro što sam napravila u svetu bude zasenjeno ovime. Želim da zahvalim svima koji su mi dali podršku da me podignu tokom ovog teškog periosa”, napisala je Lizzo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime